Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Maya ja Eveliina elämänsä tilaisuuden äärellä – Milano kutsuu!

Mallikoulun vaaleaveriköt Maya ja Eveliina suuntaavat muotimaailman keskukseen Milanoon kokeilemaan siipiään malleina.

Mallikoulun kuvausten päättymisestä on ehtinyt kulua muutama kuukausi. Kilpailun voittaja Maya on odotellut finaalijaksoa kuumeisesti, sillä voittajan selviämisen myötä, pääsee hän kunnolla paiskimaan töitä mallina.

Sopimus on solmittu mallitoimisto Paparazzin kanssa ja kesäkuun alussa Maya suuntaa ulkomaankomennolle Milanoon.

– Minulla on siellä nyt toimisto, ja toivottavasti luvassa on paljon mallinhommia, voittaja toivoo.

– Minulla on jo yksi optio yhteen työhön, mutta muuten luvassa on paljon casting-tilaisuuksia ja vierailuita asiakkaiden luona, hän kertoo.

Näillä näkymin Maya viettää Milanossa kuutisen viikkoa.

– Jännittää totta kai vähän lähteä, kun ei oikein tiedä, mitä odottaa.  Mutta olen tosi innoissani ja olen odottanut tätä tosi pitkään.

– Siisteintä, mitä voisi tapahtua, on se, että saisin paljon töitä. Sen perässä sinne lähdetään, ja olisi tosi tylsää, jos duuneja ei tulisikaan ja juoksisi vain castingeissä viikosta toiseen.

”Ihana lähteä”

Samaan aikaan Milanoon suuntaa Mayan kanssa Mallikoulussa kilpaillut Eveliina. Kolmanneksi Mallikoulussa sijoittunut Eveliina on niin ikään saanut mallisopimuksen ja lähtee nyt kokeilemaan siipiään ulkomaille.

– On tosi hyvät fiilikset! Ihanaa lähteä ja päästä oikeasti kokeilemaan näitä hommia, Eveliina intoilee.

– En osaa vielä odottaa mitään etukäteen, sillä en ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Jännittää vähän, sillä en ole ikinä ennen käynyt yksin ulkomailla, mallikoululainen myöntää.

Katso videolta Mallikoulun voittajan Mayan tähtihetket Mallikoulun ajalta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme