Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Nette tyytyväisenä kuvaansa: Meinasi lähteä jalat alta!

Mallikokelas Neten itsevarmuus kohosi upeasti onnistuneen editorialkuvan myötä.

Viimeisimmässä Mallikoulu-jaksossa nähtiin, kuinka mallikokelaat onnistuivat editorialkuvauksissa. Näyttäväksi stailattu Nette näki kuvansa tuomareiden tapaamisen yhteydessä, eikä olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen.  

– Meinasi lähteä jalat alta, kun näin kuvan! Minulla jäi tosi hyvä fiilis kuvauksista, mutta en tiennyt yhtään, millainen lopputulos olisi. Kun näin kuvan, oli vielä parempi fiilis siitä, että olin uskaltanut irrotella ja kokeilla, mallikokelas kertoo.

– Kun menin kuvattavaksi, ei minua jännittänyt yhtään. Yleensä menen helposti lukkoon, mutta nyt en ollut yhtään lukossa. Kuvauksen jälkeen minulla oli hirveä energialataus ja olin ihan intona, hän jatkaa.

Neten hyvä fiilis oli paistanut läpi myös tuomaristolle.

Vesa sanoi, ettei hänen ollut tarvinnut olla minusta yhtään huolissaan, mallinalku muistelee tuomariston tapaamista.

Suitsutuksen lisäksi keräsi Nette tuomareilta myös rakentavaa palautetta.

– Tuomarit sanoivat, ettei saa olla liian hikari. Lailan mukaan minun täytyy bailata vähän, nuori nainen nauraa.

Positiivisestä palautteesta huolimatta, aikoo Nette pitää jalat tukevasti maan pinnalla.

– En uskalla olla liian itsevarma, enkä lähteä yhtään asioiden edelle. Vielä ei voi huokaista helpotuksesta, vaan edelleen täytyy yrittää ihan yhtä täysillä.

– Pudotukset jännittävät minua aina ihan hirveästi, sillä ikinä ei voi tietää, mitä tapahtuu. Kun ensimmäinen tippui, tajusin, että tämä on oikeasti kilpailu, emmekä ole täällä vain hengailemassa. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme