Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Petra kyynelehti Laila Snellmanin luona: ”Jännittää aina, kun hän on samassa huoneessa”

Mallikoulun tuomarit ovat pyytäneet Petraa tuomaan omaa persoonaansa enemmän peliin. Petra näyttikin herkän puolen itsestään vieraillessaan mallitoimisto Paparazzilla.

Mallikoulun tuomarit ovat jatkuvasti toivoneet Petran tuovan enemmän persoonaansa esiin. Petra itse ei tunnusta olevansa tuomareiden kanssa täysin samoilla linjoilla.

– Persoonani on hiljaisempi, enkä ole niin päällekäyvä, tai niin äänekäs ja näkyvä kuin monet muut täällä.

– Ehkä tuomarit haluaisivat, että erottuisi räväkkyydellä. He varmaan haluaisivat, että heittäytyisin enemmän ja vaikuttaisin kiinnostuneemmalta asioista.

Petra myöntää usein jännittävänsä asioita etukäteen, mikä saattaa osaltaan antaa hänestä sulkeutuneen kuvan.

– Mietin usein ennen uusia tilanteita, että mitähän tästäkin tulee, mutta se helpottaa heti, kun pääsen tekemisen makuun.

Mallikokelas kertoo, ettei hän ehkä ole päässyt näyttämään tuomareille todellista itseään. Esimerkiksi Mallitalossa, tutussa ympäristössä tyttöjen kesken on helpompi näyttää tunteet.

– Olen täällä sellainen hihittelijä, ja toisaalta myös itken varmaan kaikista eniten. En surusta, vaan myös onnen kyyneleitä. Nauran niin paljon, että välillä nauru ja itku sekoittuvat, Petra nauraa.

"Minua jännitti niin paljon"

Mallikoulun viimeisimmässä jaksossa nähtiin, kuinka mallikokelaat vierailivat mallitoimisto Paparazzilla Laila Snellmanin luona. Petralle Lailan tapaaminen oli jännittävä paikka, ja tunteet nousivat pintaan.

– Minua jännitti niin paljon Lailan tapaaminen kahden kesken, ja jännitys sitten vain purkautui. Laila on niin vaikutusvaltainen ihminen, ja hän on sellainen auktoriteetti, että minua jännittää aina, kun hän on samassa huoneessa, Petra kertoo.

– Sain onneksi koottua itseni ja jatkettua keskustelua, ja pääsimme siitä eteenpäin, hän jatkaa.  

Paparazzilla tapahtuneesta sattumuksesta huolimatta jatkaa Petra Mallikoulua hyvillä mielin.

– Ehkä vähän kaduttaa, mutta olen niin tunteellinen ihminen, etten voi oikein hallita, jos itkettää. Nyt Laila tietää tuonkin puolen minusta, eikä kynnys ole enää niin iso mennä juttelemaan hänen kanssaan, mallikokelas miettii. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme