Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun pudotus päättyi kyyneliin: Ensimmäisenä lähti Emma

Mallikoulun pudotusjakso päättyi kyyneliin, kun Emma joutui ensimmäisenä jättämään Mallikoulun. Vaikka tie ohjelmassa jäi lyhyeen, hän ei aio luovuttaa unelmastaan mallinuran suhteen.

Ensimmäisessä pudotuksessa yksi kymmenestä kilpailijasta joutui jättämään hyvästit haaveelle sopimuksesta mallitoimisto Paparazzin kanssa. Kilpailusta ensimmäisenä pudonneelle Emmalle, 17, lähtö ei tullut täytenä yllätyksenä. Kuvaukset eivät sujuneet odotetulla tavalla, vaan tuomarit olisivat kaivanneet lopputulokseen enemmän persoonallisuutta ja ilmeikkyyttä. Vaikka putoaminen ei tullutkaan tytölle yllätyksenä, kyyneleltä ei silti vältytty.

–  Kyllähän pudotus itketti ja harmitti, koska olisin halunnut jäädä ja yrittää vielä. Jonkun oli kuitenkin pakko lähteä, Emma kertoo tunnelmistaan.

Vaikka Emma vietti talossa vain viikon, hän sai paljon uusia ystäviä, joiden kanssa aikoo jatkaa yhteydenpitoa tulevaisuudessakin.

–  Eniten jää ikävä talon hyvää tunnelmaa. Olisin halunnut tutustua tyttöihin paremmin, kaikki olivat kivoja toisilleen, Emma kertoo talon hyvästä yhteishengestä.

Emma unelmoi edelleen mallin töistä, eikä aio hylätä unelmiaan vaikka tie katkesikin Mallikoulun ensimmäiseen pudotukseen. Ohjelma ei ole hänen mukaansa ainoa tie mallimaailmaan.

– Katsotaan myöhemmin mihin tämä johtaa. En kuitenkaan usko, että tämä jää tähän. Sain paljon hyviä vinkkejä siihen miten voin jatkaa mallinuran parissa, Emma kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan. 

Hän aikoo palata takaisin koulun penkille, ja katsoa rauhassa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

– Ammattilaiset valitsivat taloon kymmenen tyttöä, ja se että olin heidän joukossaan, kertoo potentiaalistani mallin työhön, Emma kertoo. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme