Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulun Yilin pettyi suoritukseensa: Tämä ei ole minun juttuni

Yilin sai kuulla tuomaristolta epäonnistuneensa mainoskuvauksissa. Mallikokelas itsekään ei ollut suoritukseensa tyytyväinen.

Mallikoululaiset pääsivät tällä viikolla testaamaan taitojaan mainoskuvauksissa, jonka asiakkaana oli hiustuotteita valmistava TRESemmé.

Kaikkien tyttöjen suoritus ei kuitenkaan osunut ihan nappiin.

– Ei mennyt hyvin. Tiesin periaatteessa, mitä tein väärin jo kun menin tuomareiden luokse, ja sain kuulla heiltä sen, mitä tiesin jo, Yilin toteaa.

– Tuomarit lohduttelivat, että ehkä tämä ei vain ollut minun juttuni. Se kertoi mielestäni siitä, että olisin voinut lähteä tänään, mallikokelas miettii.

Huono suoritus harmitti Yiliniä, jota tuomaristo oli jo aiemmin komentanut terästäytymään kilpailussa.

– Sain viime kerralla jo tosi paljon kritiikkiä. Ja yritin nyt ihan oikeasti toimia ohjeiden mukaan, mutta ehkä tämä ei vain ole minun juttuni, mallikoululainen miettii.

Vesa sanoi minulle taas, että keskittymiskykyni on poissa. Tuli selväksi, että hän oli taas pettynyt minuun. Minulle sanottiin suoraan, että epäonnistuin tässä tehtävässä. Lisäksi he sanoivat, että mallit tekevät nykyään paljon tällaisia puhejuttuja ja minun pitäisi oikeasti osata nämä hommat, hän jatkaa.

Oman suorituksen katselu nauhalta olikin tuskaa Yilinille itselleen.

– Se ei näyttänyt hyvältä. Näin itsekin, ettei siitä ollut mihinkään. Puhuin liian nopeasti, minulla oli fokus jossain ihan muualla, enkä keskittynyt tarpeeksi. Räpyttelin silmiä ihan älyttömästi ja olin tosi levoton, mallikoululainen luettelee virheitään. 

Katso uusin Mallikoulu-jakso Katsomosta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme