Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulusta kotiin passitettu Vera: Aion pitää kiinni unelmasta

Mallikoulun lyhin tyttö Vera joutui jättämään Mallikoulun taakseen. Unelma mallin ammatista ei kuitenkaan kuollut pudotukseen.

Kolmantena Mallikoulusta lähtenyt Vera harmitteli pudotustaan avoimesti kyynelten kera, mutta myöntää, ettei lähtö tullut hänelle täytenä yllätyksenä.

– Veikkasin, että kyllä se jossain vaiheessa tulee, vaikka totta kai olisi ollut siistiä päästä pidemmälle ja saada lisää oppia, mallikokelas miettii.

Asian laita valkeni Veralle pudotuksessa pikkuhiljaa, kun tytöt ympäriltä pääsivät yksitellen jatkoon.

– Kun meitä oli enää neljä tyttöä jäljellä, tuli tunne, että nyt taitaa olla minun kisani loppu. Katselin, että siinä olivat Sofia ja Petra vieressä ja tiesin, että he ovat molemmat motivoituneita ja pärjänneet hyvin. Heillä molemmilla oli enemmän pituutta kuin minulla, ja mietin, että jos joku tässä nyt lähtee, niin varmasti lyhintä tyttöä viedään, mallinalku muistelee.

– Kun Anne sanoi, että minun matkani kilpailussa päättyy, tuli aika epäuskoinen fiilis siitä, että tämä oli nyt oikeasti tässä, hän jatkaa.

Vera itse veikkaa juuri puuttuvien senttien olleen pääsyy hänen lähtöönsä.

– Harmitti tosi paljon, ja itkeskelin koko ajan siinä, mutta toisaalta, se on pelin henki, ja olen iloinen, että pääsin noinkin pitkälle.

Pudotuksen myötä Vera palaa takaisin koulun penkille jatkamaan ensimmäisen vuoden kondiittoriopintojaan.

– Muut tytöt käskivät pitää omasta luonteesta ja tahdosta kiinni. Tämä on minulle suuri unelma, ja aion pitää kiinni siitä, mallikokelas ilmoittaa.

– Kilpailu ehkä loppui tähän, mutta muu ei lopu, hän toteaa.  

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme