Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulusta pudonnut Nette: En osannut odottaa lähtöä

Mallikoulun lähtöpassit tulivat Netelle yllätyksenä. Lähtöönsä mallikokelas kuitenkin suhtautui hyvin, ja mallinuran tavoittelu jatkuu nyt kotioloissa.

Neten taival Mallikoulussa päättyi, kun tuomarit päättivät, että oli hänen vuoronsa lähteä kotiin Mallikoulusta.

Nette itse keetoo lähdön tulleen hänelle yllätyksenä. Tuomaristolta saatu hyvä palaute antoi ymmärtää, että Neten viime aikojen vaikeudet olivat anteeksi annettavissa.

– Tiedän, etten ollut viimeisimmissä kuvauksissa ihan parhaimmillani ja haasteet olivat menneet huonosti. Mietin, että kuinkahan paljon se vaikuttaa, ja voisinkohan saada vielä mahdollisuuden yrittää. Aiemmat tehtävät ovat kuitenkin menneet niin hyvin, mallikokelas miettii.

Nette myöntääkin suoraan, etteivät viimeisimmät tehtävät sujuneet hänen osaltaan täydellisesti.

– Minulla oli tosi hyvä skarppi päällä, mutta huomasin, että parina viimeisenä päivänä en saanut samalla tavalla pistettyä paukkuja peliin kuin aiemmissa tehtävissä. Kyse oli ehkä väsymyksestä, ja olisi pitänyt vain jaksaa skarpata vielä.

– En kuitenkaan osannut odottaa lähtöä, sillä tiesin, että Eveliina oli saanut tiukkaa palautetta tuomareilta,

Lopulta Nette seisoikin tuomareiden edessä kahdestaan Eveliinan kanssa.

– Siinä vaiheessa minulle tuli fiilis, että saatan kuitenkin lähteä kotiin. Rupesin miettimään tehtäviä ja kuvauksia. Mietin, etten ollut saanut kuvauksissa sellaista luonnosta flow’ta päälle, Nette harmittelee.

"Sain Mallikoulusta itsevarmuutta"

Lopulta jäähyväiset sujuivat hyvissä tunnelmissa, harmituksesta huolimatta.

– Otin lähdön aika hyvin, vaikka tietysti putoaminen harmitti. Kun hyvästelin tuomarit, olin vain kiitollinen kaikesta, mitä olen ehtinyt kokea ja oppia. Tämä antaa niin hyvän pohjan minulle loppuelämää ja mallinuraa ajatellen.

– Sain Mallikoulusta sellaista itsevarmuutta, jota minulla ei ole ennen ollut. Nyt tuntuu helpommalta lähteä kokeilemaan mallin töitä, kun olen saanut pintaraapaisun siitä, mitä se voi olla.

Nette ilmoittaakin, että mallinuran tavoittelu alkaakin todenteolla vasta nyt.

– Nyt pitää vain suunnata katse tulevaisuuteen. Nyt pääsen rauhassa tekemään töitä oman kropan kanssa. Mallikoulussa se oli vaikeaa, kun elämä siellä oli kuitenkin hyvin epäsäännöllistä ja päivät olivat pitkiä. Eikä noin lyhyessä ajassa pysty tekemään ihmeitä kropalle. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme