Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mallikoulusta pudonnut Petra: Alkoi ärsyttää, että Amanda oli mukana

Mallikoulusta kotiin lähtenyt Petra myöntää, että kilpailu kiristyi mallikokelaiden kesken. Erityisesti erään tytöt mukanaolo kiristi pinnaa.

Mallikoulun viimeisimmässä jaksossa kotiin passitettu Petra myöntää, että kilpailu mallikokelaiden välillä kävi loppua kohden kovemmaksi.

– Huomasin kilpailun kiristyvän, Petra toteaa.

Erityisesti yksi mallikokelaista aiheutti muissa epävarmuuden tunteita.

– Meitä muita alkoi ärsyttää se, että Amanda oli mukana, sillä hän oli kuitenkin meistä kaikkein kokenein ja hän on tehnyt mallinhommia jo ennen tätä kilpailua. Hän tiesi, mitä oli tekemässä, ja hänen lähtökohtansa olivat ihan erilaiset kuin meillä muilla, Petra kertoo.

– Amanda esimerkiksi näytti meille kuvia vanhoista kuvauksista, joissa hän on ollut ja kertoi, mitä kaikkea on tehnyt. Jos olisin itse ollut samassa tilanteessa, olisin ehkä pitänyt suuni tukossa, enkä olisi kertonut niin paljon kaikista menneistä töistä. Meille muille tuli siitä alempiarvoinen fiilis, hän jatkaa.

Petran mukaan muista mallikoululaisista tuntui epäreilulta se, että Amandalla oli enemmän kokemusta kuin heillä.  

– Kaikki muut kuitenkin lähdimme ihan pohjalta, hän toteaa.

Kiristyneestä kilpailusta huolimatta mallikoululaiset kannustivat Petran mukaan toisiaan, ja kanssakilpailijat olivat paitsi kilpailijoita, myös ystäviä.

– Ei meillä mitään varsinaisia kissatappeluita ollut, mutta huomasin, että pinna alkoi useammalla kiristyä, Petra toteaa.

– Amandalla oli eniten voitto mielessä. Vaikka voitto oli tietysti meidän kaikkien päätavoite, toi Amanda sitä kaikista eniten esiin, hän jatkaa. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme