Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Mikä sattuma! Luokkakaverukset kisaavat Mallikoulussa

Mallikoulun kuopiolaiset oppilaat Petra ja Sofia ovat luokkakavereita myös Mallikoulun ulkopuolella.

Kuopiossa lukion ensimmäistä luokkaa käyvät kaverukset Petra ja Sofia hakivat mukaan Mallikouluun tietämättä mitään toistensa suunnitelmista. 

– En ollut kertonut kenellekään muulle kuin perheelleni ja yhdelle kaverille, että olin hakenut mukaan ja päässyt casting-vaiheeseen. Samoin Petra oli kertonut vain omille vanhemmilleen. Ja vaikka olemme aika hyviä kavereita, niin emme olleet kertoneet toisillemme, Sofia kertoo.

Uskomaton sattuma puuttui peliin, kun luokkakaveruksille selvisi, että heidät molemmat oli kutsuttu casting-tilaisuuteen tapaamaan Mallikoulun tuomareita.

– Junamatkalla Helsinkiin Petra oli laittanut viestin erääseen ryhmäkeskusteluun, että hän oli hakenut mukaan Mallikouluun ja oli nyt Helsingissä. Sekosin ihan kokonaan ja mietin, ettei tämä voi olla totta. Soitin heti Petralle, Sofia muistelee.

– Se oli ihan uskomatonta, enkä vieläkään ymmärrä, että olemme molemmat täällä, Petra ihmettelee. 

Kaverukset vakuuttavat, että kilpailu Mallikoulun voitosta ei tule vaikuttamaan heidän ystävyyteensä.

– Kävi tässä kilpailussa miten tahansa, niin pysymme kavereina. Olemme kuitenkin aika läheisiä, enkä usko, että tässä voi käydä mitenkään huonosti, Petra toteaa.

Samoilla linjoilla on Sofia, joka ei anna kilpailuasetelman vaikuttaa kaverisuhteisiin.

– Kaikki tekevät vain oman parhaansa, mallikokelas miettii. 

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme