Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Muodonmuutos aiheutti ristiriitaisia tunteita: Tuli kyyneleet silmiin

Mallikoulu-kilpailijat kokivat jännittäviä hetkiä, kun heidät istutettiin kampaajan penkkiin. Pelko pitkien hiuksien menettämisestä aiheutti huolta, eikä kyyneliltäkään vältytty.

Mallikoulu-kilpailijat kokivat muodonmuutoksen, kun Dynastia-kampaamon Taavi Vuokkovaara loihti tytöille uudet malli-ilmeet. Ennen kampaajan tuoliin istumista paniikkia tyttöjen keskuudessa aiheutti eniten pelko pitkien hiuksien menettämisestä.

Pitkien hiusten leikkaamisesta oli eniten huolissaan Eveliina, joka kertoi kasvattaneensa hiuksiaan useamman vuoden ajan.

 – Olin ihan paniikissa, kun kertoi leikkaavansa polkkatukan, Eveliina kertoo jännittävistä hetkistään.

Lopulta Eveliinan hiuksista leikattiin pois vain viisi senttiä. Juurikasvu värjättiin, ja latvat saivat hopeasävytteen. Radikaalista muutoksesta ei siis loppujen lopuksi ollut kysymys.

 – Tuli kyyneleet silmiin, kun he kertoivat etteivät oikeasti leikkaakaan niin paljoa kuin aluksi vitsailtiin. Nyt kun jälkeenpäin ajattelee, olisi voinut kyllä leikata enemmänkin, Eveliina nauraa.

Vaikka useimmat tytöt olivat muutoksiinsa tyytyväisiä, aivan kaikille uuteen malli-ilmeeseen tottuminen ei sujunut yhtä helposti. Uuteen kampaukseensa tyytymättömyyttä koki Cecilia, joka tunsi näyttävänsä liian afrolta.

– En tykkää uudesta tyylistä yhtään, tuntuu todella vieraalta.  Väristä tykkään, mutta leikkaus on liian lyhyt, Cecilia kommentoi uutta ilmettään.

Vieraalta tuntuva kampaus oli Cecilialle kova paikka, mutta hän uskoo hiusten aiheuttavan aina ristiriitaisia tunteita.

–  Ainahan se on niin, että jos on kiharat hiukset, haluaa suorat, Cecilia kommentoi.

Mallien tulee tottua siihen, että hiuksia leikataan ja muokataan tilaisuuteen sopivaksi. Kenenkään kilpailijan ulkonäkö ei kuitenkaan muuttunut tällä kertaa radikaalisti.

–  Hiuksia leikattiin vain vähän ja väriä parannettiin, ei muuta, kommentoi Jenni Dahlman tyttöjen muodonmuutosta.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme