Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Odotettu ja uudistunut Mallikoulu alkaa AVAlla

AVAn kevätohjelmistossa nähdään 29.3. alkaen uudistunut Mallikoulu, joka tähtää seuraavan huippumallin löytämiseen. Kuka voittaa halutun mallisopimuksen ja jatkaa tietään mallimaailman huipulle?

Mallikoulun ensimmäisestä kaudesta on kulunut nyt kymmenen vuotta ja voiton vei silloin nuori Suvi Koponen. Tästä alkoi huikea menestystarina, joka on johtanut maailmalle, ennennäkemättömään menestykseen muun muassa Ranskan Elle- ja Vogue-lehtien kansiin.

Juhlan kunniaksi uusilla esiintyjillä ja haasteilla ladattu realitysarja tähtää seuraavan suomalaisen supermallin löytämiseen. 

Ohjelman juontajana nähdään Jenni Dahlman. Tuomaristossa istuvat Anne Kukkohovi ja Vesa Peräkylä sekä viikoittain vaihtuvat vierailevat tuomarit. Yhteistyömallitoimistona on Paparazzi, jonka edustajat Laila Snellman ja Jari Leskinen osallistuvat myös tuomarointiin.

Tuomaristossa nähdään vierailemassa muun muassa valokuvaajat Juha Mustonen, Lari Heikkilä ja Jan Lönnberg sekä Trendin päätoimittaja Jenni Lieto ja muotisuunnittelija Katri Niskanen

Joka jaksossa yksi kilpailija jättää kilpailun

Mallikoulu antaa eväät kovassa mallimaailmassa pärjäämiseen ja opastaa uran alkuun. Sarja starttaa kahdenkymmenen lupaavimman tytön casting-tilaisuudella, josta ohjelmaan valikoituu 10 tyttöä.

Kauden edetessä mallikokelaat uppoutuvat erilaisiin mallikansiota kartuttaviin tehtäviin ja heitä koetellaan haasteilla, joiden epäonnistumisesta voi joutua kotimatkalle. Tuomaristo arvioi tehtävien onnistumisen ja joka jaksossa yksi kilpailija jättää kilpailun kesken.

Kun kilpailijoita on enää kolme jäljellä, matkustaa kolmikko Lontooseen casting-tilaisuuksiin oppimaan kansainvälisestä mallimaailmasta. Finaaliin selviytyy kaksi parasta – parhaiten menestynyt jatkaa tietää mallimaailman huippua kohti. Mallikoulun voittaja saa palkinnoksi sopimukset mallitoimisto Paparazzin sekä maineikkaan kansainvälisen mallitoimiston kanssa.

Mallikoulu starttaa AVAlla 29. maaliskuuta

Keskustele ohjelmasta Mallikoulu-ohjelman Facebookissa ja Instagrammissa #Mallikoulu

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme