Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Tässä ovat Mallikoulun kilpailijat!

AVAn kevätohjelmistossa nähdään 29.3. alkaen uudistunut Mallikoulu, joka tähtää seuraavan huippumallin löytämiseen. 

Mallikoulun ensimmäisestä kaudesta on kulunut nyt kymmenen vuotta ja voiton vei silloin nuori Suvi Koponen. Juhlavuoden kunniaksi uusilla esiintyjillä ja haasteilla ladattu realitysarja tähtää seuraavan suomalaisen supermallin löytämiseen. 

Tässä on kymmenen jatkoon karsiutunutta mallikokelasta.

Yilin Ma 

Turkulainen lukutoukka Yilin, 19, harrastaa viulunsoittoa ja unelmoi malliurasta. Suomalaissyntyinen kiinalaistyttö on kiinnostunut taiteesta ja haluaisi kovasti nähdä maailmaa.

Petra Komppula

Kuopiolainen Petra, 16, on yksi nuorimmista kilpailijoista. Hän on tanssinut pitkään balettia ja pitää omaa muotiblogia. Kaksikielinen Petra puhuu äidinkieltensä suomen ja venäjän lisäksi muun muassa englantia, ruotsia ja ranskaa. Petra rakastaa muotimaailmaa ja toivoo, että mallina hän pääsisi matkustamaan paljon.

Eveliina Lehtisalo

Tuusulasta kotoisin oleva Eveliina, 18, harrastaa kuntosalia ja lenkkeilyä ja on pienestä pitäen haaveillut mallina olemisesta. Ennen Mallikoulua hän ei ole ollut kuvattavana aikaisemmin. Eveliina kuitenkin rakastaa ja seuraa muotia.

Maya Tuominen 

Helsingistä kotoisin oleva Maya, 20, on iloinen nuori nainen, joka on lapsena tehnyt mainosmallin töitä ja on aina toivonut olevansa malli. Kaksikielinen Maya puhuu sujuvasti suomea ja ruotsia. Hän on Mallikoulun vanhimpia osallistujia ja pitää huolta nuoremmista kanssakilpailijoistaan.

Nette Johansson

Helsingissä asuva Nette, 20, on ratsastusta ja joogaa harrastava tyttö Helsingistä, joka pitää hyvää huolta kunnostaan ja ruokavaliostaan. Iloinen Nette on aina haaveillut mallinurasta. Positiivisella asenteella Nette uskoo pääsevänsä pitkälle elämässä.

Amanda Hakalax

Espoossa asuva Amanda, 16, omaa vahvan itseluottamuksen nuoresta iästään huolimatta. Amanda ottaa malliuran vakavasti ja on valmis harjoittelemaan taitojaan paljon, jotta etenisi ja pysyisi Mallikoulussa mahdollisimman pitkään.

Sofia Kontro Rosales

Puhelias ja pippurinen Sofia, 16, on puoliksi houndurasilainen ja puhuukin toisena äidinkielenään espanjaa. Kuopiossa asuva Sofia ei pelkää sanoa mielipidettään suoraan. Sofia ei ole aikaisemmin kokeillut kameran edessä olemista ja onkin itse hämmästynyt siitä, että hänessä nähdään paljon mallipotentiaalia. 

Cecilia Veijola

Lääkärin urasta haaveilevalla Cecilialla, 18, on ylioppilaskirjoitukset kesken, mutta hän on valmis siirtämään opinnot hyllylle voidakseen kokeilla siipiään mallina. Helsingissä asuva Cecilia harrastaa cheerleadingia ja kuntosalia ja uskoo, että mallin työ toisi hänelle mukavasti haastetta.

Emma Kotilainen

Kotkasta kotoisin oleva Emma, 17, opiskelee kampaajaksi, harrastaa lumilautailua ja haluaa malliksi. Hän unelmoi edustavansa hienoa vaatemerkkiä ja kävelevänsä catwalkeja upeissa vaatteissa.

Vera Ignatius

Nuori ja iloinen Vera, 17, on sosiaalinen ja ulospäin suuntautunut ja opiskelee parasta aikaa leipuri-kondiittoriksi. Tuusulasta kotoisin olevan Veran suuri intohimo on mallintyö ja hän kokee, että hänen kilpaurheilutaustansa auttaa häntä tekemään paljon töitä unelmiensa saavuttamiseksi. 

Mallikoulu starttaa AVAlla 29. maaliskuuta

Keskustele ohjelmasta Mallikoulu-ohjelman Facebookissa ja Instagrammissa #Mallikoulu

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme