Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

Toiseksi Mallikoulussa sijoittunut Amanda ei jää tuleen makaamaan – töitä riittää

Mallikoulun finaalissa Mayalle kakkoseksi jäänyt Amanda aikoo näyttää maailmalle närhen munat ja suuntaa muutaman viikon kuluttua ensimmäiselle ulkomaankomennukselleen.

Mallikoulu 2015 huipentui sunnuntaina 31.5. Mayan voittoon. Vaikka Mallikoulun voitto menikin Mayalle, pääsi myös toiseksi sijoittunut Amanda mallitoimisto Paparazzin listoille.

16-vuotias Amanda onkin päässyt heti työn touhuun, yksi projekteista on ollut Lahden muotoiluinstituutin näytös, jossa nuori malli sai kunnian olla mukana.

Tulossa on myös suuri tilaisuus, kun Amanda matkustaa 25. kesäkuuta Hollantiin avaamaan Garcia Jeansin näytöksen. Kyseisen työn Amanda voitti Mallikoulun aikana, kun mallikokelaat vierailivat Lontoossa casting-tilaisuudessa.

– Odotan sitä tosi paljon, Amanda hehkuttaa.

– Lisäksi on kauneuslanseerauksia ja muita, pienempiä töitä. On kiva päästä tekemään kaikenlaista. Odotan kovasti, mitä kaikkea on luvassa, nyt kun Mallikoulu on saatu päätökseen, hän jatkaa.

Ensi syksynä lukion toiselle luokalle menevän Amandan tulevaisuus näyttääkin lupaavalta ja työntäyteiseltä.

– Tulevaisuus näyttää nyt siltä, että teen lukion ohella mallin töitä. Lukio on vielä kesken, mutta jos tulee jotain isompia reissuja, niin niistä pystyy neuvottelemaan lukion kanssa, Amanda kertoo.

– Aion näyttää, Vesan (Peräkylä) sanoilla, närhen munat, ja aion päästä vielä näytöksiin, näytökset ovat kuitenkin minulle niitä suuria unelmia, vaikka sanotaankin, että olen näytöksiin liian lyhyt, 173-senttinen malli toteaa.

Katso videolta Amandan tähtihetket Mallikoulussa!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme