Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikokelaat meikkikoulussa – katso ammattilaisen vinkit

Mallikoululaiset saivat vinkkejä casting-meikin tekoon, kun meikkitaiteilija Tiina-Maria Valanti saapui vierailulle mallitaloon.

Mallikoulu-ohjelman kolmannessa jaksossa meikkitaiteilija Tiina-Maria Valanti saapui opastamaan tyttöjä meikkaamisessa. Erityishuomiota kiinnitettiin casting-meikkiin, ja tytöt saivat käytännön ohjeita luonnollisen meikin tekemiseen.

– Kysymys on siitä, että tehdään kasvoista mahdollisimman kauniit ja virheettömät, mutta silti se lopputulos on luonnollinen, Valanti painottaa.

– Tytöt olivat ymmärtäneet, että pidetään kuulaana ja kauniina iho ja korostetaan niitä piirteitä, mitä siellä on, hän arvioi tyttöjen suoriutumista meikkitehtävästä.

Ohjeiden jälkeen oli aika testata, olivatko opit menneet perille ja tytöt pääsivät näyttämään parastaan meikkaushaasteessa, jossa heidän tuli tehdä täydellinen casting-meikki.

– Kun noudatin hänen vinkkejään, huomasin, että sain parhaan lopputuloksen, mallikokelas Maya toteaa. 

Kuka voitti meikkaushaasteen? Ja mitä vinkkejä tytöt saivat? Katso video mallikokelaiden meikkaushaasteesta!

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme