Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikokelas Eveliina: Minun pitää nukkuakin korkkarit jalassa

Mallikoulun tuomarit tavannut Eveliina oli saanut kehuja ulkonäöstään. Nuoren naisen kävelytaidot sen sijaan keräsivät kritiikkiä.

Joukko upeita mallikokelaita saapui Mallikoulun casting-tilaisuuteen unelmanaan työ ammattilaismallina. Yksi Mallikoulu-kandidaateista oli Eveliina, 17, joka pääsi ensimmäisten joukossa tapaamaan tuomareita.

– Aluksi vähän jännitti, mutta se meni ohi nopeasti. Tuntui ihan hyvältä, kun jännitys lähti, niin kuin oletinkin, nuori nainen miettii tuomarit tavattuaan.

Tuomarit olivat tapaamisen aikana tiedustelleet, miksi Eveliina olisi oikea tyttö Mallikouluun. Lisäksi hän oli päässyt esittelemään tuomareille kävelytaitojaan.

– Kävely meni vähän kömpelösti, sillä en ole tottunut kävelemään korkokengillä. Olen niin pitkä, enkä ole käyttänyt julkisilla paikoilla korkokenkiä, kun olisin sitten kaikkien poikienkin yli ihan reilusti, Eveliina nauraa.

– Pahinta oli jännitys, kun ei ole kokemusta tällaisesta ollenkaan, hän analysoi.  

Tuomarit olivat jaelleet nuorelle kaunottarelle myös runsaasti positiivisia kommentteja, mutta myös kritiikkiä.

– He sanoivat, että minulla on tosi hoikka vyötärö ja että olen tosi kaunis, Eveliina kertoo.

– Kävelystä huomaa, etten ole harjoitellut sitä, ja sen itsekin myönnän kyllä. Minun pitää nyt nukkuakin korkkarit jalassa, hän jatkaa. 

Keskustele ohjelmasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #Mallikoulu

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme