Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikoulu-kokelas Sofia sai tylyä palautetta: Kävely oli lompsimista

Mallikoulun tuomarit tavannut mallikokelas Sofia sai palautetta kävelystään, joka tuomareiden mukaan kaipasi harjoittelua.

Joukko toiveikkaita mallinalkuja saapui tapaamaan Mallikoulun tuomareita MTVn studiolle. Yksi innokkaista mallikokelaista oli kuopiolainen Sofia, 16.

– Olin tosi innoissani, että sain nähdä lavasteet ja kaikki ne ihmiset, koska he ovat olleet minulle sellaisia taikaolentoja. Nyt he olivat siinä ja istuivat, Sofia iloitsee tuomarit tavattuaan.

Itse tapaaminen oli nuoren mallikokelaan mukaan sujunut mukavasti.

– Kävelin siinä muutaman kerran, sitten he kysyivät taustastani, koulunkäynnistä, en muista, jännittynyt Sofia parahtaa.

– Kävelystä sanottiin, että sitä pitää harjoitella, että se oli lampsimista, hän muistelee.

Kävely olikin Sofian mukaan ollut tapaamisen vaikein osuus.

– Minusta tuntui, että kaadun! Ja kun tuomarit vielä sanoivat, ettei ole tarkoitus näyttää siltä, että on kirkkoon lampsimassa, hän nauraa.

Tuomareiden tapaamisesta jäi Sofialle kaiken kaikkiaan hyvä fiilis.

– Kaikki olivat tosi mukavia! Luulin, että he olisivat yrittäneet hiillostaa enemmän, mutta ei, he olivat tosi herttaisia kaikkia.

Mitä muuta Sofia kertoi? Katso video!

Keskustele ohjelmasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #Mallikoulu

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme