Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikoulu-tuomari peruu kritiikkinsä: Maya ansaitsi voiton

Mallikoulun tuomarit muistelevat Amandan ja Mayan matkaa Mallikoulussa. 

Mallikoulu 2015 huipentui jännittävään finaaliin, jossa beauty-kuvallaan hurmannut Maya peittosi lopulta asenteellaan pitkälle pötkineen Amandan.

Mallikoulun tuomaristo on seurannut finalistien matkaa useiden viikkojen ajan. Mitä tuomareille on jäänyt mieleen viikkojen varrelta?

– Mayan kohdalla beauty-kuva ja Marimekon kuva ovat olleet häkellyttäviä. Aiemmissa kuvissa Mayan arkuus paistoi läpi, mutta nyt näki, että hänessä on sitä jotakin, Laila Snellman arvioi.

– Amanda on ollut tosi vahva koko ajan. Hän on voittanut monta tehtävää, siinä mielessä hän on ollut tasainen, eikä hänessä ollut näkyvissä samanlaista nousukaarta, hän jatkaa.

Jari Leskinen puolestaan kertoo olevansa hirvittävän ylpeä molemmista finalisteista.

– Kritisoin Mayaa jossain vaiheessa. Sanoin, että hänen pitää saada jotain lisää, jotain potkua. Ja olin niin onnellinen, kun näin Mayan beauty-kuvan: siellä silmissä oli ihan eri katse kuin sillä Mayalla, joka aloitti Mallikoulun.

– Maya ansaitsi tämän voiton, mies summaa.

Mutta oliko tuomaristo yksimielinen valinnastaan? Katso video!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme