Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikoulu-tuomarit finaalista: Tosi tiukka valinta!

Mallikoulun tuomarit Anne Kukkohovi ja Vesa Peräkylä myönsivät, ettei voittajan valinta ollut helppoa. 

Mallikoulu 2015 päättyi jännittävään finaaliin, jonka voittajaksi valikoitui tiukan pohdinnan päätteeksi Maya. Tuomaristossa istuneet Anne Kukkohovi ja Vesa Peräkylä olivat fiinalin jälkeen iloisissa tunnelmissa.  

– Maya on ihan mahtava tyttö. Hänessä on ollut kaikki kohdallaan alusta asti, ja asiakkaat ovat peräjälkeen tykästyneet häneen, Anne Kukkohovi hehkuttaa.

Amanda on äärettömän ihana, ja henkilökohtaisesti oli oma suosikkini myöskin. Tosi tiukka valinta, tuomariston puheenjohtaja lisää.

Nyöskään Vesa Peräkylän mukaan päätös ei todellakaan ollut helppo.

– Molemmat mimmit olivat rinta rinnan ja aina jompikumpi vei voiton. Loppupeleissä varmaan päädyimme tähän lopputulokseen niin, että aloimme halkoa hiuksia, stylisti miettii.

Tuomariston mielestä 20-vuotias Maya oli jo nyt valmis paketti. Loistavaa tulevaisuutta mallina povaavat tuomarit kuitenkinmyös Amandalle.

– Amanda on niin mieletön, että hän tulee ja näyttää närhen munat. Hänellä on vielä niin paljon aikaa, sillä hän on vasta 16, Vesa Peräkylä toteaa.

Mitä muuta tuomarit juttelivat? Katso video!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme