Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikoulu-tuomarit valituista tytöistä: Kaukana huippumallista!

Mallikoulun tuomarit ja mallitoimisto Paparazzin edustajat Laila Snellman ja Jari Leskinen ovat tyytyväisiä Mallikouluun valittuun kymmenikköön. Huippumalleista ei kuitenkaan vielä voida puhua.

Mallikoulun tuomarit ja mallitoimisto Paparazzin edustajat Laila Snellman ja Jari Leskinen tekivät pitkän päivän valitessaan tyttöjä Mallikouluun. Lopulta kymmenen potentiaalisinta tyttöä sai tavoitellun paikan mallitalossa.

– Nyt on tosi hyvä kympin joukkue! Sieltä löytyy kaikennäköistä, tosi kehityskelpoista ainesta meille, Laila Snellman iloitsee.

Kaksikon mukaan on kuitenkin liian aikaista puhua huippumallipotentiaalista vielä tässä vaiheessa.

– Huippumalli on vähän turhan iso sana vielä tässä vaiheessa. Jokaista pitää vähän kyllä muokata, valmiita he eivät ole. Ja huippumalli-sanaa me käytämme vasta siinä vaiheessa, kun maailmalla on osoittanut kykynsä, mallimamma kertoo.

– He ovat täysin raakileita vielä tässä vaiheessa. Kaukana huippumallista, mutta toivotaan, että sieltä saadaan tulevaisuuden huippumalleja, Jari Leskinen komppaa.

Tuomareiden mukaan kymmenikön valinta sujui jokseenkin yksimielisesti.

– Harvinaisen helppoa oli saada tuo kymmenikkö kasaan. Tietysti ihan pientä keskustelua käytiin ehkä viimeisestä kahdesta, mutta kaikki allekirjoittavat tämän kymmenikön, Jari Leskinen kertoo.

Tuomarit myöntävät joukosta löytyneen jo omia suosikkeja.

– Ilman muuta nousi! Mutta aina tulee myös yllätyksiä. Se on kutkuttavaa, kun saadaan ensimmäiset kuvat. Siinä vasta nähdään, kenellä on se jokin pilke, ja kuka tykkää tästä ammatista, Laila Snellman toteaa.

Mitä muuta tuomarikaksikko kertoi? Katso video! 

Keskustele ohjelmasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #Mallikoulu

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme