Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Mallikoululaiset Voguessa ja catwalkilla Lontoon muotiviikoilla: ” En pysty tajuamaan”

Mallikoululaisten unelmat toteutuvat, kun he pääsevät catwalkille Lontoon muotiviikoilla. Samalla mallikoululaisten kuvat pääsivät Ison-Britannian Voguen sivuille. 

Tulevassa Mallikoulu-jaksossa mallikokelaat saavat elämänsä tilaisuuden, kun heidät valitaan kävelemään PPQ-merkin muotinäytökseen Lontoon muotiviikoille.

Mallikoululaiset ovat ainutlaatuisesta tilaisuudesta innoissaan ja hehkuttavat upeaa tilaisuutta adrenaliinivyöryn vallassa.

– Oli ihanaa olla siellä! Nautin olostani ja olisin voinut vaikka kuinka monta kertaa kävellä sen saman matkan ja vaihtaa asuja. Se oli mielestäni niin ihanaa, Amanda hekumoi näytöstä.

– Tuntui mahtavalta päästä kävelemään siihen kaikkien niiden ihmisten eteen. Se fiilis oli ihan erilainen kuin on ikinä ennen ollut. En ole ikinä kokenut tuollaista ja se oli ihan mahtavaa, Eveliina puolestaan hehkuttaa.

Yhtä innoissaan on myös Maya:

– Kyllä tämä on sellaista, mitä nautin tehdä. Todistin taas tänään itselleni, että haluan malliksi. Nautin tuosta kaikesta ja se oli mieleistä työtä, Maya

– En pysty vieläkään tajuamaan, että olen kävellyt Lontoon muotiviikoilla, hän iloitsee.

Mallikoululaisten suoritus PPQ:n näytöksessä päätyi myös arvostetun Vogue-lehden sivuille. Katso kuvat suomalaisista mallikokelaista

Katso video mallikoululaisista catwalkilla Lontoon muotiviikoilla!

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme