Mainos
Mainos
mallikoulu-kansikuva (1)

VIDEO: Saimi Hoyer mallikokelaasta: Ei tuollaisissa vaatteissa mennä keskellä päivää kadulle

Itsekin loistavan mallinuran tehnyt Saimi Hoyer arvioi mallikoululaiset. Kaikki eivät kuitenkaan onnistuneet mallikonkarin edessä.

Viimeisimmässä Mallikoulu-jaksossa Saimi Hoyer saapui tervehtimään tyttöjä. Menestyneen mallinuran tehnyt Saimi saapui jakamaan mallikoululaisille parhaat vinkkinsä.

– Aivan ihan vieras! Olen odottanut, että pääsisin tapaamaan hänet kasvotusten, ja tämä oli ihana yllätys nähdä hänet, Petra hehkuttaa.

Tapaamisen aikana Saimi valoi tyttöihin uskoa ja rohkaisi heitä uskomaan itseensä. Saimi myös pyysi tyttöjä laittautumaan leikkisää casting-tilaisuutta varten, ja tytöt panivatkin parastaan hänen edessään.

Kaikkien suoritus, tai stailaus eivät kuitenkaan vakuuttaneet mallikonkaria. Etenkin Sofian vaattet kiinnittivät Saimin huomion.

– En kyllä ihan tuolla tavalla pistäisi mallia castingiin. Nyt oltiin kyllä diskossa neljältä yöllä. Jos siinä olisi ollut sitä samaa säröä kuin diskossa neljältä yöllä, niin se olisi ehkä vielä mennyt läpi, Saimi nauraa.

– Ei tuollaisissa vaatteissa mennä keskellä päivää kadulle ja casting-jonoon, hän toteaa.

Mitä muuta Saimi Hoyer tuumasi tytöistä? Katso video!

Mallikoulu AVAlla sunnuntaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme