Mainos
Mainos
992x350_

Janne Pekkala

Pohjoisen poika, kokki Janne Pekkala tunnetaan leppoisana miehenä, mutta yhdestä asiasta hän suuttuu. Silloin kun kalaa ei tule tai kalakaveri saa paremman saaliin. 

Kalastuksen lisäksi Pekkala suhtautuu kokkaukseen intohimoisesti, mutta rennolla otteella. Kun Jannea katsoo kauhan varressa, näyttää kaikki varsin helpolta ja herkulliselta! Janne kokkaa suurella sydämellä ja fiiliksellä, jolloin lopputulos saattaa olla muuta kuin tilattiin! Mutta sehän on vain hauskaa!

Moni muistaa vieläkin, miten pullapitkon letti ei ihan onnistunut Jannelta Makupalat-ohjelmassa, joka oli 90-luvulla yksi suosituimmista ohjelmista tv:ssä. Sen jälkeen Janne ei ole koskenut pullataikinaan.

Janne Pekkala tulee juttuun kaikkien kanssa, hurtti huumori lentää veneessä ja paljoa ei tarvitse innostaa, kun tämä muusikkonakin tunnettu kokki heittäytyy musisoimaan kesken kalamatkan.

Rumpalin ja kokin hommat yhdistyivät kätevästi jo silloin, kun Janne oli pieni: jos rumpuja ei ollut lähellä, hän teki nopeasti lautaisista kannut ja hakkasi niitä. Merta lähemmäs kalaan-ohjelmassa molemmat intohimot yhdistyvät, oikeassa seurassa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme