Mainos
Mainos
992x350_

Roope Rehbinder

Jos Roope saisi päättää, hän viettäisi elämänsä veneessä, luonnosta ja kalastuksesta nauttien. Ja parhaansa hän on tehnytkin, viettääkseen suurimman osan ajastaan intohimonsa parissa!

Kokki, kalastusopas ja Lidlin Grillimaisteri-kiertueen tuomari Henrik ”Roope” Rehbinder nimeää kotimaisen kalan rakkaimmaksi raaka-aineekseen. Intohimonsa hän yhdistää omassa elämysyrityksessään, jossa hän jakaa tietotaitoaan kalastuksesta ja tietenkin valmistaa herkullista, käsityönä tehtyä ruokaa.

Kalasta ja kalastuksesta puhuessaan miehen silmät loistavat, kädet heiluvat ilmassa ja suu käy vilkasta vauhtia!

Televisiostakin tuttu Roope kiinnostui ruoanlaitosta jo varhain, seuratessaan äitinsä helmoissa keittiön hyörinää. Yläasteella ammatinvalinta oli jo selvä ja tie vei kokin ammatin opiskeluun. Valmistuttuaan hän vietti uransa ensimmäiset vuodet merellä kokaten ja 90-luvun alussa hän siirtyi kokkailemaan pääkaupunkiseudun ravintoloihin.

Vuonna 2004 hän toteutti pitkäaikaisen unelmansa omasta ravintolasta ja kalastusmatkailuyrityksestä. Roope on valittu vuoden 2015 kalastusoppaaksi, joten asiantuntemus on kohdallaan tällä kala-aluksen kipparilla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme