Mainos
Mainos
992x350_

Merta lähemmäs kalaan -juontajat naljailevat toisilleen: Kilpailuvietti heräsi saman tien

Merta lähemmäs kalaan -ohjelman ruutukasvot Arttu Harkki ja Janne Pekkala eivät välttyneet sanailulta kilpaillessaan kovimman kalamiehen tittelistä

MTV3:n syksyssä kuullaan toinen toistaan uskomattomimpia kalatarinoita, kun uutuusohjelma Merta lähemmäs kalaan vie joukon julkisuudesta tuttuja henkilöitä kalaan heidän lähivesilleen.

– Kalastus on sellainen tapahtuma, että kalavaleet ja liioittelut heräävät joka kerta henkiin, ohjelman juontajana ja kalastusoppaana nähtävä Arttu Harkki toteaa. 

– Oli hauskaa huomata, kuinka vieraiden kilpailu- ja metsästysvietti heräsi saman tien, kun pääsimme veneeseen, kalaa piti saada! Ohjelman hauskimmat hetket liittyvätkin ehdottomasti sanailuun vieraiden kesken.

Ohjelman ruutukasvoina nähdään Arttu Harkin lisäksi kokki ja kalastusopas Roope Rehbinder sekä oululainen kokki, ja kalamies itsekin, Janne Pekkala.

– Jannellahan on hirveä tarve olla kova kalamies, ja siitähän tuli pientä sanailua sitten, Arttu Harkki nauraa.

Oululaismies itse muistuttaa, että juuri hän onnistui saamaan ohjelman suurimman saaliin.

– Olimme Rovaniemellä Antti Tuiskun kanssa kalassa, kun sain komean kirjolohen. Se oli tämän ohjelmasarjan suurin kala, Pekkala ylpeilee.

– Se oli kaksi kiloa, eli reilu puolitoista kiloinen, tai lähempänä kolmea kiloakin. Riippuu kenelle kerrotaan, mies virnuilee. 

Kirjolohen nappaaminen ei kuitenkaan sujunut kokeneelta kalamieheltä täysin ongelmitta.

– Se olikin kuvausten jännittävin hetki, kun kala ei tullutkaan haaviin heti ensimmäisellä yrittämällä. Minun piti samalla hetkellä ajaa yli kuusi metriä pitkää kirkkovenettä kovassa virrassa, kun Suomen suosituin poppari istui kyydissä. Siinä jännitti, että pääseekö kala karkuun! Lopulta kala onneksi saatiin haaviin, mies kiittelee.

Muuten ohjelman kuvauksissa selvittiin ilman sen suurempia vahinkoja.

– Sitä ihmettelin, että kukaan ei tippunut veneestä tai laiturilta. Tietysti olisin toivonut, että Arttu Harkki olisi pulahtanut veteen, että hän olisi ollut edes hetken hiljaa, Pekkala naljailee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme