Mainos
Mainos
992x350_

Naisten kalastusrutiini huvittaa Arttu Harkkia: ”Se on joku naisellinen ominaisuus”

Juontaja Arttu Harkki kiinnitti Merta lähemmäs kalaan -ohjelman kuvauksissa huomiota erääseen naisten tyypilliseen kalastusrutiiniin.

Merta lähemmäs kalaan -ohjelmassa Arttu Harkki, Janne Pekkala ja Roope Rehbinder vievät joukon suomalaisjulkkiksia kalaan heidän omille kotivesilleen.

Ohjelmassa on mukana iso joukko suomalaisesta viihdemaailmasta tuttuja kasvoja, kuten Robin,Pekka Hyysalo, Waltteri Torikka, Arja Koriseva,Jussi69, Antti Tuisku, Roope Salminen, Arttu Wiskari sekä Salkkareista tutut Esko Koveroja Teemu Lehtilä.

– Kaikki vieraat olivat innolla mukana, se oli hauskaa! Osa ei ollut vuosiin, tai koskaan, kalastanut, ja kun saalista sitten tuli, niin vieraiden ilmeet olivat kyllä paljon puhuvia, ohjelman juontajana ja kokkina toimiva Janne Pekkala kertoo.

Oululaismiehen mieleen on jäänyt erityisesti Roope Salmisen aito ilo komean hauen tartuttua koukkuun.

– Roope on viimeisen päälle kaupunkilaispoika ja sanoi, ettei ole ikinä kalastanut. Sitten hän nappasikin Vuosaaren sillan kupeesta puolitoistakiloisen hauen. Näytti siltä, ettei hän itsekään uskonut sitä todeksi, Pekkala nauraa.

– Mutta kyllä hän sitä tuuletteli, taisi kalastaminen kolahtaa poikaan, mies jatkaa.

Osalle vieraista kalastaminen oli tuttua puuhaa. Muun muassa Arja Korisevan kalastustaidot yllättivät Pekkalan.

– Arja Korisevasta näki, että hän on käsitellyt kalaa ennenkin. Hän ei ujostellut tarttua kalaan ja pyöräyttää sitä suit sait, kokki kehuu.

Harkkiin puolestaan tekivät vaikutuksen muusikko Stigin kalataidot.

– Hän ei ollut pitkään aikaan kalastanut, mutta hänellä oli sopivan rauhallinen ote, eikä hän höntyillyt. Sillä tekniikalla tulee kyllä kalaa, Harkki kehuu.

Mitä muuta juontajille jäi mieleen ohjelman kuvauksista?

– Se, mikä on hauskaa, niin aina, kun ensimmäinen kala tulee, niin nainen kuin nainen päästää aina pienen kirkaisun, Arttu Harkki nauraa. 

– En tiedä, mistä se johtuu! Se on joku naisellinen ominaisuus, vaikka olisi muuten kuinka reipas tai ronski tahansa, mies jatkaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme