Mainos
Mainos
992x350_

Nyt vesille! – Roope Rehbinder vie julkkikset kalaan

Henrik ”Roope” Rehbinder vie julkkisvieraat kalaan MTV3:n syksyn uutuusohjelmassa.

MTV3:n syksy on kalatarinoita pullollaan, kun Merta lähemmäs kalaan -ohjelma vie joukon suomalaisia tähtiä kalaan. Vieraiden kalastusoppaana ja ohjelman kokkina toimii Henrik ”Roope” Rehbinder.

– Viemme ihmisiä heidän omille kotivesilleen kalaan, ja laitetaan päivän saaliista ruokaa, Roope kuvailee ohjelmaa.

– Luvassa on mukavaa yhdessä tekemistä ja luonnossa liikkumista, hän jatkaa.

Kokkinakin työskentelevä Roope Rehbinder valittiin tänä vuonna vuoden kalastusoppaaksi Suomessa. Miehen toinen ammatti onkin jo 12 vuoden ajan ollut viedä ihmisiä kalaan.

– Olen kalastanut lapsesta asti, ja vuodesta 2004 lähtien minulla on ollut oma kalastusalan yritys, hän kertoo.

Voiko kalamies luvata, että ohjelmassa nähdään kunnon saaliita? 

– Sepä siinä onkin! Luontoäidin kanssa, kun ollaan tekemisissä, on iso jännitysmomentti, kuinka meille käykään. Jäämmekö ilman saalista, ja mitä sitten tehdään?

– Toki siihenkin on varasuunnitelmat olemassa, mutta liikkeelle on pakko lähteä siitä olettamuksesta, että kyllä me kalaa saamme.

”Vaikka ohjelmassa kalastetaan, ei se ole kalastusohjelma”

Ohjelman vieraina nähdään vieraina muun muassa Arttu Wiskari, Jussi69, Mika Salo ja Robin.

– Meillä on tosi mielenkiintoisia vieraita, ja nämä uudet tuttavuudet innostavatkin minua eniten. Olen kuullut, että siellä on porukka tosi innoissaan lähdössä mukaan. Minä ymmärrän toki tätä suurta intoa, kalamies nauraa.

Roope vakuuttaa, että nauttiakseen sarjasta, ei katsojan tarvitse olla hänen itsensä kaltainen kalastusinotoilija.

– Ei missään nimessä! Lähdemme vesille pitämään hauskaa ja uskomme ja toivomme, että saamme kalaa. Moni ei usko, että lähivesiltä voi saada kalaa, ja se uskomus on tarkoitus osoittaa vääräksi.

– Vaikka ohjelmassa kalastetaan, ei se ole kalastusohjelma. Kalastusta lähestytään hyvin rennosti, sama on homma ruuanlaiton suhteen. Emme lähde liikaa hifistelemään. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme