Mainos
Mainos
992x350_

Video: Juuso Mäkilähde kehuskelee kalaonnellaan – armotonta kuittailua Sami Seliölle

Suosikkijuontaja Juuso Mäkilähde on onnekas kalastaja, vaikka kalassa mies käykin harvakseltaan. Yhtä hyvä kalaonni ei suosinut F1-veneilijä Sami Seliötä. 

Merta lähemmäs kalaan -ohjelman viimeisimmässä jaksossa kalaan lähtivät kilpakuskit Emma Kimiläinen ja Sami Seliö. Mukana vesillä on myös suosikkijuontaja Juuso Mäkilähde.

– Minun on tietysti helppo hymyillä, sillä minulla kävi aika hyvä tuuri. Sattui kalaa tulemaan jonkun verran, Juuso kehuskelee.

– Minä en saanut kuin yhden kalan, mutta sain kalan kuitenkin, Emma Kimiläinen toteaa.

Kaksikko kuittailee mukana olleelle F1-veneilijä Sami Seliölle, joka tällä kertaa jäi ilman kalasaalista.

– Kaikki ei osaa, Juuso toteaa yksinkertaisesti.

– Juuri se veneilijämies, joka viettää aikaa veneessä ja kuiskuttelee kaloille, ei saanut mitään. Sitten tuli nämä noviisit ja vei, Emma nauraa.

Suosikkijuontaja Juuso Mäkilähde kertoo, että kalaonni on suosinut häntä ennenkin.

– Olen kaksi kertaa ollut uistelemassa tätä ennen, ja molemmilla kerroilla tuli noin puolitoistakiloinen kuha. No nyt ei tullut kuhaa, mutta tuli ahventa. Joka kerta, kun olen ollut uistelemassa, olen saanut aina kalaa. Minulla on hirvittävä tuuri, mies kehuu.

Katso videolta lisää Emman ja Juuson kuittailua Sami Seliölle!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Merta lähemmäs kalaan MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme