Mainos
Mainos
992x350_

Video: Stig huonosta kalaonnestaan: ”Heittelin seitsemän kesää saamatta sintin sinttiä”

Stig muistelee lapsuutensa mökkikesiä, jolloin kalaonni kylläkin jäi huonon puoleiseksi.

Merta lähemmäs kalaan -ohjelman yhdeksännessä jaksossa kalaan Arttu Harkin kanssa lähtivät artistit Stig, Mitra sekä Neljän suora -yhtyeen Antti Ketonen.

Kalastusreissun lomassa Stig kertoili lapsuutensa kalastusmuistojaan.

– Olen ollut kova kalastaja pienenä poikana. Meillä oli kesämökki, jossa vietin kaikki kesät ja kalastelin Se oli kyllä sellainen järvi, josta ei saanut paljon kalaa, mies toteaa.

Stigin parhaat kalamuistot liittyvätkin lapsuuden mökkikesiin.

– Isoin kala oli tietysti se, joka pääsi karkuun. Meillä oli kaksi laituria, ja joku oli sanonut, että siitä välistä oli joskus tullut hauki. Heittelin sitä laiturin väliä varmaan seitsemän kesää saamatta sintin sinttiä.

Lopulta sinnikäs yrittäminen tutti tulosta, ja hauki nappasi koukkuun.

– En saanut sitä laiturille saakka, vaan se pääsi karkuun. Se oli kuitenkin mieletön tunne, kun on seitsemän vuotta heitellyt siinä ja vihdoin nappasi.

Merta lähemmäs kalaan -ohjelman kuvauksissa koettu kalareissu kalareissu ei ollut hukkaan heitettyä aikaa, sillä retki toi kalamiehen CV:hen kolme uutta lajia.

– Sain neljä kalaa, jotka olivat kaikki erimerkkisiä. Eka pieni kiiski, sitten lahna, sitten vielä särki ja ahven, Stig luettelee.

– Meidän mökkijärvessä ei ollut kuin ahventa ja haukea ja kolme muuta kalalajia, mies toteaa.

Mitä muuta Stig jutteli? Katso video!

Merta lähemmäs kalaan MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme