Mainos
Mainos
992x350_

Video: Tällaisia kalamiehiä et ole ennen nähnyt – rokkikukot heittäytyvät Titanic-imitaatioon

Gore-Tex-takeista tai kumisaappaista ei ole tietoakaan, kun Merta lähemmäs kalaan -ohjelma vie rokkikukot kalaan pahamaineiselle Bodominjärvelle. 

Jussi69, Olli Herman ja Santa Cruz -yhtyeenn Archie hyppäävät musiikin maailmasta vesille, ja lähtevät kalaan pahamaineiselle Bodominjärvelle Roope Rehbinder oppaanaan. 

Gore-Tex-takeista tai kumisaappaista ei ole tietoakaan, kun rokkikukot hyppäävät kirkkoveneen kyytiin nahkatakkeihin ja aurinkolaseihin sonnustautuneena.

–Katsoin, että tämä on joku lyijypussi, Jussi69 ihmettelee veneen pelastusliivejä.

–En muista koska olisin ollut luonnonkauniissa suomalaisessa järvessä hyvien ystävien kanssa jubaamassa. Enemmän odotan sitä, mitä näen ja koen frendien kanssa kuin sitä, mitä koukkuun tulee, mies miettii.

Vesillä muusikkomiehet innostuvat klassisesta veneilytempusta, ja kirmaavat kirkkoveneen keulaan muodostamaan Titanic-asetelmaan. Olli Herman syleilee Archieta, kun vene lipuu tyynen Bodominjärven yllä.

– Ette kaadu nyt vielä, päivä ei ole edes alkanut, Jussi69 päivittelee kavereidensa touhuja.

Katso videolta tunnelmia illan jaksosta!

Merta lähemmäs kalaan MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.05!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme