Mainos
Mainos
Mira-kansikuva

KUVAT: Mira ja miljoonakodit : ensimmäisen jakson kohteet

Ensimmäisessä Mira ja miljoonakodit -jaksossa Mira myy kolmea mielenkiintoista, keskenään kovin erilaista kohdetta. 

Mira ja miljoonakodit -ohjelman ensimmäisessä jaksossa myyntijohtaja Mira Kasslin pääsee ainutlaatuiselle arviointikäynnille Helsingin keskustassa, Mikonkadulla, sijaitsevaan miljoonakohteeseen.

Kyseessä on kauppias Albert Lackmanin talo, joka on valmistunut vuonna 1913. Talossa oli aiemmin liike- ja toimistotiloja, mutta vuonna 2011 talo saneerattiin asuinhuoneistoiksi. 

Historiallisesta talosta ei ole aikaisemmin myyty yhtään asuntoa, mutta kunnianhimoinen Mira tarttuu haasteeseen ja päättää saada asunnon myydyksi. Omistajalla ja Miralla on kuitenkin eriävät näkemykset arvokohteen myyntihinnasta, eikä yhteisymmärrys synny ihan hetkessä.

Mikonkadun lisäksi Miraa työllistävät myös Talissa sijaitseva persoonallinen loft-asunto. Talo rakennettiin vuosina 1937 – 1941 Helvar Oy:n Radiotehtaaksi. Radiotehdas toimi teollisuusrakennuksena, kunnes se saneerattiin loft-asunnoiksi vuonna 2009. 

Lisäksi jaksossa nähdään Itäkeskuksessa sijaitseva uniikki saneerauskohde, 16-kerroksinen tornitalo. 

Katso kuvia Mira ja miljoonakodit -ohjelman ensimmäisestä jaksosta! 

Mira ja miljoonakodit AVAlla 17. maaliskuuta alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme