Mainos
Mainos
Mira-kansikuva

Kurkista Suomen huikeimpiin arvoasuntoihin – Mira ja miljoonakodit alkaa AVAlla 17.3.

Millaista on kiinteistövälittäjän arki, kun tehtävänä on myydä Suomen kalleimpia koteja? Tämä selviää AVAn Mira ja miljoonakodit -sarjauutuudessa. Ohjelmassa seurataan kiireisen Mira Kasslinin arkea, johon kuuluu myyntityön lisäksi lukuisat edustustehtävät ja esiintymistilaisuudet.

Mira Kasslin tunnetaan raudanlujana bisnesnaisena ja Diili-voittajana, joka ei tunne sanaa ”mahdoton.” Jokaisessa jaksossa saadaan ihastella toinen toistaan hulppeampia miljoonakoteja, joille Miran tehtävänä on löytää oikeat ostajat. Miran mukana päästään aina Helsingin ydinkeskustan sykkeestä Lapin jylhiin maisemiin sekä keskelle kauneinta kartanoromantiikkaa. Lisäksi tavataan laaja kirja miljoonakotien myyjiä ja ostajia, joiden toiveita ja vaatimuksia Mira parhaansa mukaan toteuttaa.

- Tämä on poikkeuksellinen mahdollisuus päästä kohteisiin, jotka ovat minulla oikeasti myynnissä, Mira kertoo.

Mukana on kohteita, jotka ovat täysin ainutlaatuisia Suomessa.

- Yksi ohjelman hienoimmista kohteista on Helsingin Eiran rannassa sijaitseva arvokoti, jonka arvo on 11,5 miljoonaa, Mira toteaa.

Miljoonakotien välittäminen on onnistumisien ja epäonnistumisien vuoristorataa. Sarjassa ei esitellä ainoastaan menestyksen tuloksia, vaan katsojalle paljastetaan myös kova työ niiden takana. Mukaan mahtuu hikeä ja kyyneleitä, mutta myös shampanjaa ja loistetta. Yksi asia on varma: aikaansaavan Miran matkassa ei ehdi ikinä tulla tylsää, koska naisen ympärillä tapahtuu koko ajan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme