Mainos
Mainos
Mira-kansikuva

VIDEO: Mira Kasslin antaa vinkkinsä asunnonostajille: ”Hyvä kannattaa poimia pois”

Tulevassa Mira ja miljoonakodit -ohjelman jaksossa Mira Kasslin antaa parhaat vinkkinsä asuntokaupoille.

Mira ja miljoonakodit -ohjelman tulevassa jaksossa tiistaina 21.4. Mira Kasslinia työllistävät niin uudet toimeksiannot, kuin myös Itäkeskuksen kohteessa järjestettävä pop up -taidenäyttely.

Mira saa ostotarjouksen Nöykkiön kohteesta ja joutuu laittamaan kaikki neuvottelutaitonsa peliin saadakseen kaupan aikaiseksi.

Lisäksi myyntijohtaja vierailee Radio Novalla keskustelemassa asuntokaupasta. Mira antaa radiossa vinkkinsä muun muassa ensiasunnon ostajille.

– Ihan ensimmäiseksi kannattaa selvittää, että paljonko on euroja. Sitten tietää, mihin lähteä pyörimään ja minkähintaista lähtee katsomaan, myyntijohtaja neuvoo.

– Eli pankki on se ensimmäinen, sieltä kannattaa kysyä ihan pitävä lainatarjous, koska päätöksenteko tässä markkinassa on valttia. Eli, kun hyvä löytyy, niin se kannattaa aika nopeasti poimia pois, hän jatkaa.

Mitä muita neuvoja Miralla on? Katso videolta esimakua tulevasta jaksosta! 

Mira ja miljoonakodit AVAlla tiistaisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme