Mainos
Mainos
Mira-kansikuva

VIDEO: Vääntöä luksuskodin hinnasta – Mira ja miljoonakodit alkaa!

Mira ja miljoonakodit -ohjelman ensimmäisessä jaksossa päästään seuraamaan vääntöä luksuskodin hinnasta, kun myyntijohta Mira Kasslin ottaa myytäväksi miljoona-asunnon Helsingin keskustasta. 

AVAlla 17.3. alkavassa Mira ja miljoonakodit -ohjelmassa seurataan myyntijohtaja Mira Kasslinin työtä asuntokauppojen maailmassa.

Ohjelmassa nähdään, millaisia ovat suomalaiset luksuskodit ja kuinka Suomessa myydään arvokohteita.

Ensimmäisessä jaksossa Miralle tarjoutuu ainutlaatuinen työtilaisuus, kun hänet kutsutaan arviointikäynnille Helsingin keskustassa, Mikonkadulla sijaitsevaan miljoonakohteeseen.

Historiallisesta talosta ei ole myyty yhtään asuntoa aikaisemmin, mutta kunnianhimoinen Mira palaa halusta ottaa haasteen vastaan ja saada asunnon myydyksi. Omistajalla ja Miralla on kuitenkin erilainen näkemys kohteen myyntihinnasta, eikä yhteisymmärrys synny ihan hetkessä.

Mikonkadun lisäksi Miraa työllistävät myös Talissa sijaitseva persoonallinen loft-asunto sekä Itäkeskuksessa sijaitseva uniikki saneerauskohde, 16-kerroksinen tornitalo.

Kurkkaa videolta esimakua sarjan ensimmäisestä jaksosta! 

Mira ja miljoonakodit AVAlla 17. maaliskuuta alkaen kello 21!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme