Mainos
Mainos

Heidi Klumin ex-mies ei näe parin yhteistä tytärtä – eikä kaipaa tätä

Heidi Klumin ex-puoliso selittää, ettei hän ikävöi huippumallin kanssa saamansa lapsen perään, koska hänellä ei ole syntynyt suhdetta tyttäreensä.

Malli- ja juontajakaunotar Heidi Klumin ja hänen ex-puolisonsa, liikemies ja entinen F1-tallipäällikkö Flavio Briatore toivottivat yhteisen tyttärensä Lenin maailmaan 12 vuotta sitten.

Nyt Briatore myöntää, että hänen on vaikea ikävöidä tytärtään, koska hän ei näe tätä koskaan. Leni syntyi vain vähän sen jälkeen, kun Klum oli eronnut Briatoresta vuonna 2004. Niinpä Lenin kasvattivat supermalliäiti ja tämän sittemmin ex-mieheksi muuttunut puoliso Seal.

– Leni on biologinen tyttäreni, mutta me kolme sovimme, että olisi järkevämpää, että Seal adoptoisi hänet, koska lapsen tulisi kasvaa perheessä, Briatore avautui italialaiselle Il Corriere della Sera -lehdelle.

– Heidi, Seal ja minä olemme luoneet välillemme uskomattoman suhteen, hän lisäsi.

Ex-tallipäälliköllä on nyt kuusivuotias Nathan-poika vaimonsa Elisabetta Gregoracin kanssa.

– On vaikea ikävöidä lasta jota ei koskaan näe. Mutta tiedän, ettei Leni ole hylätty lapsi. Hän on osa Sealin perhettä ja Nathan on osa minun perhettäni.

Mies selitti, että lapsen syntymän hetkellä pari oli eronnut ja Klum asui Los Angelesissa, kun taas Briatore piti majaa Lontoossa.

– Ennen me puhuimme puhelimessa kaksi tuntia päivässä, mutta se ei ollut tarpeeksi. Hänen piti pysyä äitinsä luona. Sitten Heidi alkoi tapailla Sealia ja Seal kasvatti hänet.

Lenin nimi oli tämän syntyessä Helene Klum, mutta Sealin adoption myötä se muuttui muotoon Helene Samuel.

Briatore ja Klum alkoivat seurustella maaliskuussa 2003. Mallikaunotar oli raskaana jo saman vuoden joulukuussa. Pian tämän jälkeen pari jo erosi. 

Klum ja Seal saivat yhdessä vielä kolme lasta, Henry, 10, Johan, 10 ja Lou, 7. Pari haki avioeroa huhtikuussa 2012. Ero astui voimaan lokakuussa 2015.

Lähde: Daily Mail

Muodin huipulle Allstars keskiviikkoisin Avalla kello 21.00 


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme