Mainos
Mainos

Ikinuori Heidi Klum! 43-vuotias ex-huippumalli säteili pikkumustassa

Heidi Klum käänsi katseita New Yorkissa pelkistetyn upealla tyylillään. Ja laittoi tanssien kulisseissa!

Saksasta lähtöisin oleva Heidi Klum nousi tähteyteen 19-vuotiaana ystävän yllytettyä hänet osallistumaan mallikilpailuun. Loppu on historiaa. Maailman kuuluisimpiin huippumalleihin lukeutuva Klum on tehnyt pitkän ja näyttävän uran niin näytösmallina kuin erilaisissa kuvauksissa.

Myöhemmin Klum laajensi muotitietouttaan myös televisiosarjaan, kun hän emännöi ja tuomaroi Muodin huipulle -sarjaa. Vaikka vuodet ovat vierineet, on Klum pysynyt hyvässä kunnossa ja tuotakin sarjaa on jo kuvattu 15 kauden ajan.

Uuden kauden kunniaksi Klum vieraili tiistaina Good Morning America -ohjelmassa. 43-vuotias tähti poseerasi New Yorkin Times Squarella iloisena, tyylikkäässä pikkumustassa. Huomioitavaa myös on, että vain kevyt meikki oli eduksi Klumille. Enemmän pakkelia olisi luultavasti vain vanhentanut tähteä?

Klum julkaisi Instagram-tilillään myös iloista materiaalia kulisseista. Ei mikään vakava pönötysohjelma, vaan rento show! Tässä Klumin ja Zac Posenin näyte tanssitaidoista.

Muodin huipulle -sarjan 12. tuotantokauden jaksot pyörivät parhaillaan AVAlla.

Klum oli naimisissa stylisti Ric Pipinon kanssa vuodesta 1997 vuoteen 2002. Hän meni naimisiin Sealin kanssa vuonna 2005 ja heidän eronsa vahvistui vuonna 2015. Klum seurustelee nykyään Vito Schnabelin, 29, kanssa.

MUODIN HUIPULLE AVAlla maanantaisin klo 15.00.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme