Mainos
Mainos

Muodin huipulle palaa uusin jaksoin – mukana upea uudistus

Muodin huipulle -ohjelma palaa AVA-kanavalle uusin jaksoin keskiviikkona 24. kesäkuuta.

Muodin huipulle -sarjan tuoreella kaudella on mukana muutamia uutuuksia, kuten se, että kun asut arvioidaan lavalla, eivät tuomarit tiedä mikä asu on kenenkin suunnittelijan.

Tämä on erityisesti mallikaunotar Heidi Klumin mielestä hyvä uudistus, sillä juontajan mukaan heillä on yleensä hyvä aavistus jo heti alkutaipaleelta, että ketkä suunnittelijoista löytävät tiensä aivan loppuun asti.

– Nyt voimme arvioida täysin vain asukokonaisuuden mukaan. Näin ollen suunnittelijat eivät voi vedota liikaa meidän tunteisiimme.

Klum kuitenkin myöntää, että suunnittelijoiden kädenjälki tulee tuomaristolle melko nopeasti tutuksi, koska kaikilla on täysin omanlaisensa tyyli ja tapa luoda häikäiseviä asukokonaisuuksia.

– Meillä on mukana todella hyviä suunnittelijoita, jotka ovat loistavia viikosta toiseen. Tällä kaudella meillä on esimerkiksi sellainen tilanne, että sama suunnittelija voittaa kolme kertaa putkeen ja niin ei ole käynyt koskaan aiemmin, Klum hehkuttaa.

Klumin rinnalla nähdään tuttuun tapaan myös muotitoimittaja Nina Carcia, mentori Tim Gunn sekä muotisuunnittelija Zac Posen. Toista kertaa Muodin huipulle -ohjelman tuomaristossa nähtävä Posen aikoo tällä kertaa luottaa enemmän omaan vaistoonsa.

Muodin huipulle (Project Runway, 2004–) -sarjassa etsitään jo 12. kerran uutta muodin kärkinimeä.

Kauden aikana vierailevina tuomareina nähdään muun muassa laulaja Kelly Osbourne, Moderni perhe -sarjasta tuttu Jesse Tyler Ferguson, aikoinaan tuomaristossa ihastuttanut muotisuunnittelija Michael Kors sekä Rillit huurussa -sarjasta tuttu Kaley Cuoco-Sweeting.

Muodin huipulle AVAlla keskiviikkoisin klo 21.00

Lähde: Popsugar

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme