Mainos
Mainos
pmr_kansi

Eeva Hauta-Heikkilä

Porilaisen Eevan mielestä kaunis sisustus ei vaadi paljoa rahaa, vaan rutkasti mielikuvitusta.

Olen porilainen sisustussuunnittelija, joka rakastaa kaikkea vanhaa ja innostuu suunnattomasti kaikesta uudesta. Suunnittelijana minulle on tärkeää suunnitella asiakkaan näköisiä tiloja, jotka kestävät aikaa ja joissa näkyy jo eletty elämä jossain muodossa. Viimeiset neljä vuotta olen työskennellyt omassa yrityksessäni tehden töitä mielenkiintoisten persoonien ja projektien parissa. Olen erityisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota todella rakastan.

Olen aina nauttinut suunnattomasti mökkeilystä, vaikka omaa mökkiä meillä ei ole koskaan vielä ollutkaan. Unelmamökkini sijaitsisi veden äärellä sopivan ajomatkan päässä kotoa, jotta voisin käydä mökillä vaikka joka viikonloppu. Mökki edustaa minulle paikkaa jossa voin rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä. Mökillä en kaipaa läheskään samoja mukavuuksia kuin kotona, mutta sähköt ja sisävessa ovat kyllä listani kärkipäässä. Juokseva vesi ei toisaalta ole välttämättömyys, jos mökillä on kaivo. Mökki ei missään nimessä saa olla työmaa, mutta pieniä askareita saisi olla, kuten polttopuiden hakkaaminen, veden kantaminen ja ehdottomasti puulämmitteinen sauna.

Mökin sisustaminen kannattaa tehdä tunteella. Oma unelmamökkini olisi ehdottomasti värikäs ja sisustettu vanhoilla huonekaluilla. Sisustuksessa kannattaa rohkeasti toteuttaa itseään ja pitää kiinni omasta tyylistään. Vaikka mökki olisi käytössä melko harvoin, kannattaa sisustukseen silti panostaa. Kaunis sisustus ei vaadi paljon rahaa vaan ennemminkin rutkasti mielikuvitusta. Kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta saattaa tehdä mahtavia löytöjä, sillä vanhat puuhuonekalut saavat aivan uuden elämän muutamalla maalikerroksella ja uusilla kankailla. Erityisesti materiaalivalintoihin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin jos mökki ei ole ympärivuotisessa käytössä.

(MTV-LIFESTYLE)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme