Mainos
Mainos
pmr_kansi

Sirpa Pesonen

Sirpasta mökkisisustuksen on oltava rennompaa kuin ykköskodissa – luonnonmateriaalit ja luonnon värit ovat tärkeä osa kaunista kesäkotia.

Perustin oman sisustussuunnittelutoimiston keväällä 2008 ja samalla alkoi elämässäni aivan uudenlainen, ihana ja mielenkiintoinen vaihe joka on tuonut uusia haasteita ja ilonhetkiä. Yrittäjyys oli minulle entuudestaan tuttu juttu mutta tässä työssä olen saanut toteuttaa sisälläni pursuavia ideoita ja luovuuttani aivan uudella tavalla.

Työtehtävät yksityisten ja yritysten kanssa ovat todella vaihtelevia ja tuovat uutta sisältöä työhön.

Asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiva suunnitelma on perusta josta lähden eteenpäin, ja

onnistuminen tehtävissä, asiakkaiden tyytyväisyys ja positiivinen palaute antavat lisää energiaa suunnitteluun.

Jo olemassa olevien asioiden tai kalusteiden huomioiminen sisustuksessa sekä tietenkin toiminnallisuus ovat asioita jotka haluan pitää mukana suunnittelussa. Lisäksi, jos mahdollista annan tilaisuuden sisälläni asuvalle kunnioitukselle ja rakkaudelle kaikkea vanhaa kohtaan.

Uutta ja vanhaa sopivasti yhdistämällä saadaan aikaan persoonallisia ja ”lämpimiä” kokonaisuuksia joissa silmä lepää.

Mökkielämä on kuulunut lapsuuteeni sekä myös aikuisikääni. Mökki- ja kaupunkielämän tulee mielestäni erota toisistaan jotta pääsee irti arkirutiineista.Kesäpaikassa ei esimerkiksi tarvitse olla juoksevaa vettä, sillä veden kantohan on mukavaa pientä puuhastelua.Mahdollisimman luonnontilainen ympäristö ja laineiden liplatus ja saunominen ovat parasta lääkettä kiireiseen elämään.

Sisustus saa olla rennompaa ja tehostevärit tulevat luonnosta. Luonnonmateriaalit ja ajanpatinaa omaavat kalusteet sopivat hyvin minun mökkielämääni.

(MTV-LIFESTYLE)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme