Mainos
Mainos
pmr_kansi

Tea-Mariia Pyykönen

Tea-Mariia tunnustautuu intohimoiseksi mökkeilijäksi, joka haluaa paitsi puuhastella, myös rentoutua. Siksi sisustuksessa on kiinnitettävä huomiota materiaalien helppohoitoisuuteen ja kalusteiden kestävyyteen.

Olen helsinkiläinen sisustussuunnittelija ja yrittäjä. Kolmekymppisenä suunnittelijana olen ehtinyt luotsaamaan omaa suunnittelutoimistoani jo noin viisi vuotta ja tuona aikana tehnyt sisustuksia niin koteihin kuin mökkeihinkin. Olen myös päässyt suunnittelemaan useitä tv-kohteita niin Pientä Pintaremonttia kuin Kotia Kohti-ohelmassakin, ja nyt olen päässyt uusien haasteiden eteen Pientä mökkiremonttia-ohjelmassa, jossa asuntojen suunnittelu vaihtuu mökkien myyntistailaukseen.

Itse olen intohimoinen mökkeilijä ja mökki edustaa minulle rauhoittumisen tyyssijaa. Mökillä mielestäni tulee olla hyvin rauhaisa tunnelma ja sisustuksen on rakennuttava rennon oleskelun ympärille. Lukunurkkaus, mukava sohva, paikka jossa nautiskella takkatulesta, viihtyisä ruokailutila ja paljon paikkoja auringossa. Mökillä kuuluu olla leppoisa tunnelma ja lupa vain olla.

Jotta mökillä voisi mahdollisimman paljon käyttää aikaansa helppoon olemiseen, puutarhatöihin ja kalasteluun, tulee kaikkien pintojen olla helppohuoltoisia ja kalusteiden kestäviä ja huolettomia. Mökin siivous tulee sujua hyvin vaivattomasti mökkiviikonlopun lopuksi ja materiaalien tulee kestää vuodesta vuoteen hyvinä.

Kun mökin pinnat ja sisustus on huolellisesti suunniteltu sekä laadukkaasti toteutettu, niin silloin voi mökillä keskittyä siihen olennaiseen – rentoon mökkeilyyn.

Itse lähden mökille aina kun siihen on vain mahdollisuus. Kauniissa järvenranta maisemissa mieli lepää ja suunnittelijana saan paljon inspiraatiota ja luovuutta levollisista hetkistä luonnon keskellä.Mökillä ulkotilat ovat vähintään yhtä tärkeät kuin sisätilatkin. Keskellä kauneinta kesää, ne nousevat jopa tärkeämmiksi. Mikäpä onkaan ihanampaa kuin nauttia aamukahvit laiturilla ja syödä illalla grillattua iltapalaa saunan verannalla auringon laskua katsellen. Me suomalaiset olemme todellista mökkikansaa – minut mukaan lukien!

www.sisustuslinne.com

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme