Mainos
Mainos
pmr_kansi

Ei vain mökkiläisten ohjelma – Pientä mökkiremonttia alkaa!

Maanantaina 20.4. alkavan Pientä mökkiremonttia -ohjelman toisen kauden jaksot antavat luvan haaveilla, myös mökittömille katsojille.

Pientä mökkiremonttia palaa kevään kunniaksi ruutuun uusin, toisen kauden jaksoin. Ensimmäinen jakso nähdään MTV3-kanavalla maanantaina 2.4. klo 20:05.

Juontaja Aleksi Sariola uskoo kesäisten jaksojen herättelevän katsojissa mökkiunelmia.

– Viime kesä oli säiden puolesta todella suosiollinen. Kun ohjelma pyörähtää käyntiin, siinä varmasti herää katsojissa se ajatus ja haave siitä, että kohta se kesä taas tulee, mies toteaa.

– Ja jos on yhtään peukalonpäät vihreät, niin nyt alkaa varmasti syyhyttämään. Varsinkin, kun nykyään on herätty siihen, että parvekkeellakin voi laittaa asioita, mies jatkaa.

Juontaja epäileekin käynnissä olevan pienen mökkivillityksen, ja myös mökittömät katsojat voivat elää mukana mökkitunnelmissa.

– Kun aloimme tehdä ohjelman ensimmäistä kautta, ajattelin, että onko tämä vain mökkiläisten ohjelma, mutta eihän tämä ole. Jos haaveilee mökistä, niin ohjelmassa näkee aika monipuolisen kirjon vapaa-ajanasumisesta. Haaveilija saa hyvän tilaisuuden pohtia, millainen oma mökki olisi, Aleksi Sariola pohtii.

– Vaikka kyseessä ovat mökit, niin kyllä ihmiset poimivat sieltä sisustusvinkkejä esimerkiksi tekstiilien tai väripaletin käytöstä. Ne kiinnostavat, vaikkei omaa mökkiä olisikaan. Myös pihajutut ovat ihan yhtä relevantteja omakotitalon omistajalle kuin mökin omistajallekin, hän jatkaa.

Tänä keväänä mökkien saattaminen parempaan myyntikuntoon aloitetaan Paraisilta, jossa perhe on laittamassa vähäiselle käytölle jääneen merenrantamökkinsä myyntiin. Maisemien ollessa kunnossa, tulee katse remontissa kääntää kohti mökkirakennuksia. Kohde saa muun muassa uuden, edustuskelpoisen terassin.

Katso videolta esimakua tulevasta jaksosta!

Pientä mökkiremonttia MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme