Mainos
Mainos
pmr_kansi

Suosikkijuontaja ihastuu remonttikohteisiin joka kerta: ”Kuin pieni joulu”

Pientä mökkiremonttia -juontaja Aleksi Sariola vaikuttuu joka kerta nähdessään kohteen muutostöiden jäljiltä.

Suomalaista mökkikansaa ihastuttanut Pientä mökkiremonttia -ohjelma saa jatkoa, kun ohjelman toinen kausi starttaa MTV3-kanavalla 20.4.  

Juontajana jatkaa sarjan isoveljestä, Pientä pintaremonttia -ohjelmastakin tuttu Aleksi Sariola

– En tietenkään tiedä, kuinka pitkälti Pientä mökkiremonttia -ohjelman katsojat ovat samoja kuin Pientä pintaremonttia -ohjelmalla. Mutta tiedän, että Pientä pintaremonttia -ohjelmalla on uskollisia katsojia, ja kun suuntasimme kesäiseen Suomeen ja olimmekin ulkona ja mökeillä, niin ainakin katsojalukujen perusteella ihmiset ovat tykänneet katsoa ohjelmaa, juontaja pähkäilee. 

Aleksi Sariola uskoo sarjan suosion perustuvan siihen, että ohjelma on helposti lähestyttävä.

– Ohjelmassa on tavallisia, suomalaisia ihmisiä ja tilanteet, joissa ihmiset kaipaavat apua, ovat aitoja ja oikeita. He haluavat omasta myyntikohteestaan mahdollisimman paljon irti ja kaipaavat apua ja asiantuntijoiden näkemyksiä.

– Muutos kiinnostaa aina, ja olipa kohde mikä tahansa, on aina mielenkiintoista nähdä, kuinka ammattilainen katsoo tiloja. Heillä on kuitenkin ihan erilaiset lähtökohdat ja näkemykset.

"Jokaisessa kohteessa on jotain tosi spesiaalia"

Toisella kaudella nähdään juontajan mukaan monipuolinen kattaus erilaisia kohteita. Mukana on niin pieniä mökkejä kuin isompia huviloitakin.

– Jokaisessa kohteessa on jotain tosi spesiaalia. Jokainen jakso on aina omanlaisensa, koska kohde ja kohteenomistajat ovat aina uusia, uniikkeja tapauksia. Jokaisessa jaksossa on aina jotain tuttua, mutta jotain uuttakin, Aleksi Sariola pähkäilee.

Mies tunnustaa mielikuvituksen laukkaavan jokaisessa kohteessa, kun paikan tarjoamat mahdollisuudet alkavat pyöriä päässä.

– Mietin aina, että jos minulla olisi mökki täällä, millaista olisi viettää kyseisessä paikassa aikaa ja mitkä jutut olisivat täällä niitä kaikkein kivoimpia.

Parasta juontajan mukaan on kuitenkin nähdä valmis kohde muutosten jäljiltä.

– Minulle on aina kuin pieni joulu, kun näemme paikan, jossa muutos on tapahtunut. Se on mahtava fiilis ja aina hymyissä suin sitä tallustelee tontilla.

– Ja vielä, kun omistajat ovat tyytyväisiä ja lähtevät hyvillä mielin myymään. Kyllä se on parasta tässä touhussa, kun ihmiset saavat, mitä haluavat ja ovat tyytyväisiä siihen. 

Pientä mökkiremonttia MTV3-kanavavalla 20.4. alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme