Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

104 kiloa painava Pullukka-kisaaja: "Tykkään syödä paljon"

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman tämäniltaisessa jaksossa italialais-suomalainen Marcello lähtee pudottamaan kertyneitä kilojaan avopuolisonsa Annan avustuksella. Onnistuuko pastaa ja pitsaa rakastava mies painonpudotus urakassaan?

Rakas, sinusta on tullu pullukka -ohjelman kahdeksannessa jaksossa tavataan 22-vuotias Marcello, joka on kahden vuoden seurustelun aikana kerännyt vyötärölleen yli 20 lisäkiloa. 

Painonpudotusta lähtee tukemaan aktiivisesti tanssia harrastava avopuoliso Anna, 25, joka on jäänyt kaipaamaan Marcellon italialaista charmia ja kaappiin jääneitä kauluspaitoja. 

Suhteen alussa Marcello painoi 82 kiloa. Kahden vuoden seurustelun aikana paino on noussut yli 20 kiloa. Marcello lähtee pudottamaan painoaan 104,6 kilon lukemista 

Vehnäruoat ruokavalion perustana

Marcello on ruokaa rakastava entinen koripalloilija, joka on vaihtanut koristreenit tietokonepeleihin. Liikunta on jäänyt lähes kokonaan. Liikkumattomuus sai alkunsa sairastelukierteestä. 

– Jatkuvat nielutulehdukset vaivasivat. Olin ainoastaan yhden tai kaksi viikoa terveenä, kunnes sairastuin taas uudelleen, Marcello kertoo sairasteluistaan. 

Kiloja on kerryttänyt myös Marcellon rakkaus ruokaan. Varsinkin viikonloppuina hän tykkää syödä hyvin, ja annoskoot kasvavat turhan suuriksi. 

– Liikun paljon vähemmän kuin ennen ja haen tyydytystä ruoasta. Tykkään syödä paljon, Marcello kertoo.

Ylipaino on vaikuttanut myös parisuhteeseen. Vaikka rakkaus on säilynyt ennallaan, lisäkilot ovat vaikuttaneet Marcellon itsetuntoon. 

– Anna haluaisi nähdä minut kauluspaidoissa, mutta en tunne oloani hyväksi ne päällä, usein isoihin huppareihin pukeutuva Marcello kertoo. 

"Terveys on ykkösasia"

Marcello on nuoruudessaan laihduttanut 30 kiloa puolen vuoden aikana, joten aivan uutta painonpudotus ei miehelle ole. Hän haluaisi ohjelman tarjoavan hänelle avaimet kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. 

– Nyt on vielä helpompi omaksua terveellisempi elämäntapa kuin myöhemmin, vanhemmalla iällä, Marcello toteaa.

Anna haluaisi pariskunnalle enemmän yhteistä aikaa. Hän uskoo puolisonsa painonpudotuksen ja lisääntyvän aktiivisuuden tuovan heille enemmän yhteisiä hetkiä treenien muodossa. 

Painonpudotuksessa pariskuntaa motivoikin eniten terveys. Korosteroliarvojen nousu ja diabeteksen uhka ovat saaneet Annan huolestumaan puolisonsa terveydestä todenteolla. 

– Koko ei häiritse, vaan enemmänkin kasvot.  Näen väsyneemmän miehen, Anna kertoo. 

"Haluan, että Marcello tekee loppuun asti" 

Tanssinopettajana toimiva Anna vaatii oppilailtaan paljon, ja aikoo jatkaa tiukkaa valmennuslinjaansa myös Marcellon kanssa. Hän haluaa, että puolison paino putoaa 16 kiloa, vähempään ei tyydytä. 

– Anna tulee olemaan todella tiukka valmentaja, Marcello ennustaa. 


Marcello joutuu koville puolisonsa valmennuksessa. 

Pariskunta uskoo vahvasti onnistumiseensa, mutta seitsemän viikon tiukka aikataulu kuitenkin huolestuttaa. Painon tulisi pudota yli kaksi kiloa viikossa. 

Jos Marcello onnistuu painonpudotusprojektissaan, eli pudottamaan painoon yli 16 kiloa seitsemän viikon aikana, pariskunta kuittaa suorituksesta 10 000 euron voittopotin. 

Pariskunta suunnittelee käyttävänsä voittorahat Marcellon autokouluun ja auton ostoon. 

Illan jaksossa selviää, onnistuuko mies painonpudotusurakassaan, vai sortuuko hän italialaisherkkuihin. 

Katso aikaisemmat jaksot Katsomosta

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme