Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

13 kiloa pudottanut Pullukka-kisaaja: Tuntuu taas enemmän itseltä

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa tutustuttiin lähes 13 kiloa painoaan pudottaneeseen Eevaliinaan. Kiireinen yrittäjä oli huolissaan ennen kaikkea sairastamansa kilpirauhasen vajaatoiminnan vaikutuksista painonpudotusprojektiinsa. 

Eevaliinan paino putosi suhteellisen tasaisesti koko ohjelman ajan. Ensimmäiset kolme viikkoa sujuivat todella helposti, mutta sen jälkeinen väsymys sai mielen kiristymään. 

– Pienet painonjumitukset johtuivat lähinnä siitä, että oli tullut syötyä jotain suolaista, joka kerrytti nestettä, Eevaliina kertoo. 

Hän huomasi ohjelman kuvauksista aiheutuneen jännityksen vaikuttaneen myös painoon. Painon putoaminen hidastui aina kuvauspäivien tienoilla. 

– Paino jumitti aina, kun tiesin että kuvauspäivä olisi tulossa. Kuvausten jälkeen paino lähti taas laskuun, Eevaliina kertoo ohjelman aiheuttamasta jännityksestä. 

Kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastava Eevaliina oli ennen ohjelman alkua huolissaan siitä, lähtisikö paino putoamaan laisinkaan. Hän oli lukenut aiheesta, ja uskoi painonpudotuksen olevan sairauden kanssa lähes mahdotonta. 

– Olen iloinen siitä, että ylipäätänsä laihduin. Siitä olin todella helpottunut, Eevaliina kertoo. 

"Loppupunnitus oli helpotus"

Leiriviikko meni Eevaliinan mukaan nopeasti, vaikka hän kertookin, että leirin ensimmäiset päivät hän huomasi ajattelevansa vain tavallisia kotiasioita. 

– Omat muistikuvat leiriltä ovat tosi huonot, sillä valvoin monta yötä. En jäänyt harmittelemaan lopputulosta, vaan loppupunnitus oli enemmänkin helpotus siitä, että projekti olisi ohi, Eevaliina kertoo. 

Nyt kun jännittävät kuvaukset ovat ohi, Eevaliina aikoo jatkaa painonpudotusprojektiaan vielä kymmenen kilon verran rennommissa merkeissä. 

"Minulle täytyy perustella asiat hyvin"

Tavallisten kuntosalilla käyntien ja vesijumpan lisäksi Eevaliina pääsi kokeilemaan taitojaan myös Fun Parkin köysiradalla. Kiipeily ei saanut naista innostumaan, mutta TRX-yllätystreenit saivat hien pintaan.

Eevaliina totesi, että hän tekee paremmin kun käskyttäjänä on joku muu kuin oma mies.

– Minulle täytyy perustella hyvin se, minkä takia jokin asia tehdään. 

Eevaliina aikoo jatkaa kuntoilua heti, kun terveydentila sen sallii. Eevaliina sairastui lähes heti ohjelman päättymisen jälkeen, mikä on hidastanut liikunnan harrastamisen jatkamista. Kuntosalille hän ei ole päässyt joulun jälkeen lainkaan. Nyt Eevaliina aikoo kuitenkin palata takaisin kuntoilun maailmaan.

– Voitin kuusi kuukautta kuntosalia ilmaiseksi, joten jos ensi viikolla aloittaisi, Eevaliina kertoo.

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme