Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

23 kiloa laihtunut Jarno repsahti urakan jälkeen: Herkuttelu lähti lapasesta

Jarno pudotti lähes 23 kiloa Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa. Mitä Jarnolle kuuluu nyt?

Rakas, sinusta on tullut pullukka -kauden viimeisessä jaksossa nähtiin Jarno ja Anne. Jarno oli 10 avioliittovuoden aikana kasvattanut vatsaansa 17,8 kilolla.

Ohjelmassa hän onnistui pudottamaan 22,7 kiloa, ja painoi lopulta enää 100,1 kiloa.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS12_Jarno_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_PRESSI_EPS12_Jarno_Jälkeen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Tiukan rutistuksen jälkeen Jarno ei ollut yllättynyt, kun osa kiloista palasi hyvin nopeasti takaisin. Paino kuitenkin nopeasti vakiintui siihen, mitä se oli ennen hänen loppurutistustaan.

– Paino pyörii nyt 107 kilon ympärillä. Ei ole päässyt tilanne karkaamaan, vaikka muutama kilo onkin tullut takaisin, hän toteaa ja lisää, että mahtuu edelleen samoihin vaatteisiin, jotka nähtiin loppupunnituksessa.

Kuvausten jälkeen Jarno oli koki pienen repsahtamisen. Painonpudotusurakan jälkeen mies halusi palkita itsensä. Palkitsemisjakso jatkui kuitenkin pidempään kuin oli ollut tarkoitus.

– Se lähti lapasesta se herkuttelu. Sitä kesti varmaan kolmen kuukauden ajan. Työkaveri kysyi, että aionko palata entiseen. Se herätti minut. En todellakaan aio palata siihen mistä lähdettiin. Skarppasin ja palasin lenkkipoluille, hän kertoo.

Kurssin korjaaminen oli miehelle tärkeää, sillä hän on jo kertaalleen eläessään pudottanut painoaan yli 20 kilolla ja lihonut ne takaisin.

Nyt hän ei halua toistaa samaa virhettä.

– Muistan sen ärsytyksen määrän, kun kilot silloin palasivat. Olin jo lähes normaalivartaloinen ja virkeä, ja sitten laitoin koko homman läskiksi omaa piittaamattomuuttani. Nyt en halua toistaa sitä.

– Haluan pysyä hereillä painoni suhteen, ja heti, jos kiloja tulee enemmän, niin otan ne heti pois. En halua olla tilanteessa, jossa ylimääräistä on 15 kiloa. Siihen savottaan lähteminen on paljon vaikeampaa kuin muutaman kilon pudottaminen.

Nyt ruokavalio koostuu herkkujen, pizzojen ja lihapiirakoiden sijasta vihanneksista ja lihasta, kanasta tai muusta proteiinista. Hän on totutellut myös pienempiin annoskokoihin. Jarno on myös pitänyt kiinni lenkkeilystä, mutta myöntää urheilun määrän pienentyneen kuvausten loppumisen jälkeen.

Mies toteaa olevansa tyytyväinen ulkomuotoonsa, mutta on kyllä aikeissa vielä karistaa muutaman kilon.

– On tässä tekemistä vielä, jos rantakuntoon haluaa. Hienosäätöä olisi kyllä tehtäväksi. Tämän mahan jos saisi pois, hän nauraa.

– Minulla on sellainen perversio, että haluaisin joskus painaa 88 kiloa. Se olisi aika jännää olla niin kevyt. Sen verran olen painanut joskus yläkoulussa viimeksi. Mutta se on varmaan aivan liian vähän minulle, hän miettii.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -kuvauksia hän muistelee lämmöllä.

Projekti tuli miehen elämässä tilanteeseen, jossa oli paljon surua ja murhetta.

– Minulla oli ollut paljon henkilökohtaisia menetyksiä ennen kuvauksia. Isovanhempani ja äitini kuolivat ennen kuvauksia. Olin ollut viisissä hautajaisissa ja tuntui, että kaikki on mustaa ja synkkää. Ohjelman myötä sain muuta ajateltavaa, iloa ja vastapainoa kaikelle muulle, hän muistelee.

Projektista hän sai voimaa. Elämäntapamuutosten lisäksi mukaan tuli muitakin pysyviä asioita.

– Mieli kun oli virkeämpi, niin jaksoin miettiä asioita eri tavalla. Lisäksi sain muista pullukoista hyvän kaveriporukan. Olemme edelleenkin paljon tekemisissä. On paljon sellaisia asioita, mitä en kerro muille kavereille, mutta heille tulee kerrottua. Välille on muodostunut luottamus, kun olemme kaikki olleet samassa veneessä, Jarno kertoo.

Katso alta Jenni Levävaaran treenivinkkejä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka on katsottavissa MTV Katsomosta

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme