Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Jenni Levävaara: Laihdutusprojekti voi nostaa parisuhteen aivan uudelle tasolle

Keväällä 2013 paljon puhetta ja katsojia kerännyt Rakas, sinusta on tullut pullukka saa jatkoa. Sarjaan etsitään nyt rohkeita pariskuntia, jotka ottavat laihdutushaasteen vastaan. Uuteen elämäntapaan kilpailijoita ohjaa tälläkin kaudella personal trainer Jenni Levävaara.

Rakas, sinusta on tullut pullukka kuului Subin kevään 2013 katsotuimpiin ja puhutuimpiin ohjelmiin. Haku sarjan toiselle tuotantokaudelle on nyt käynnistynyt. Ohjelmaan haetaan pariskuntia, jotka ovat olleet yhdessä jo jonkin tovin, mutta joista toisen vyötärömitta on kasvanut vuosi vuodelta. Jotta suhde loistasi taas entisellään, vaaditaan järeitä toimia.

Puolison tuki tärkeää laihduttamisessa

Henkilö, joka pystyy motivoimaan ja patistamaan pullukkaa parhaiten on tietysti hänen oma puolisonsa, joka ottaa roolin personal trainerina.

Tavoitteidensa savuttamiseksi pariskunnat saavat myös kaiken tarvittavan tuen kuntovalmennuksen ammattilaiselta Jenni Levävaaralta, joka lähtee luotsaamaan toista kautta positiivisin odotuksin.

– Kun molemmat puolisot tai koko perhe on mukana projektissa, tulokset voivat olla moninkertaisesti suuremmat kuin yksin yrittäessä. Puolison ja perheen tuki on valtavan tärkeää ja parisuhteelle elämäntapamuutos voi olla yhteinen kasvun mahdollisuus, Jenni sanoo.

– Tämän ohjelman ja laihdutusprojektin kautta voi päästä pariskuntanakin aivan uudelle tasolle. Yhteinen aika ja aktiivisuus lisääntyy. Viime kaudelta mieleen on jäänyt se, kuinka innoissaan lapsetkin olivat liikkumaan vanhempien kanssa. Ruokavalion ja kuntoilun muutokset vaikuttavat väkisinkin myönteisesti myös puolisoon ja perheeseen. Kannustan kaikkia elämäntapamuutosta haluavia hakemaan mukaan ohjelmaan, Jenni summaa.

Viime kaudella upeita onnistumisia

Ensimmäisen kauden kilpailijoista monet ovat tänäkin päivänä ihannepainossaan ja elämäntapamuutokset jäivät pysyviksi. Tämä on mannaa personal trainerin korville.

– Minulla on edelleen vahvat muistot ja tunnelmat mielessä loppupunnituksista. Valmentajana koen, että muutoksien pysyvyys on kaikkein merkittävintä. Koko elämää ei tarvitse muuttaa, mutta jo muutamilla muutoksilla saadaan pysyviä tuloksia. On ilo lähteä luotsaamaan ohjelman toista kautta, Jenni summaa.

MTV esittää Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan vuonna 2015. Ohjelmasarjan MTV:lle tuottaa Shine Finland.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme