Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Jenni Levävaara muistelee: Nämä pullukka-parit ovat jääneet mieleen

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaa on tehty jo kahden kauden verran ja niihin on mahtunut paljon hikeä, kyyneleitä ja ylitsepääsemätöntä iloa.

Haku uudelle kaudelle on juuri käynnissä. Jos olette sitä mieltä että parisuhteenne toinen osapuoli on pulskistunut turhan paljon siitä kuin ensimmäisen kerran tapasitte ja haluatte yhdessä saada hänet kuntoon, niin täältä voitte hakea mukaan ohjelmaan.

Ohjelmaa juontava personal trainer Jenni Levävaara muistelee lämmöllä ohjelmassa jo olleita pareja ja kertookin kaikkien koskettaneen häntä upeilla saavutuksillaan sekä tarinoillaan.

– Jokainen pari jää mieleen. He kaikki ovat niin erilaisia ja heissä jää eri asiat mieleen, Jenni kuvailee.

Ensimmäisellä kaudella hänellä oli erään pullukan kanssa melko suuri yhteenotto.

– Ensimmäisellä kaudella meillä oli mukana Mikko ja Lauriina. Mikon kanssa nousi pintaan suuria tunteita ja otimme kunnolla yhteen. Huomasi, että oli kaksi tulisielua samassa tilassa, Jenni kertoo.

– Mikon kanssa meistä tuli kaikkein läheisimmät. Vuosien jälkeenkin pidämme edelleen yhteyttä.

Levävaara on erityisen innoissaan siitä, kuinka suuren muutoksen Mikko teki elämälleen ohjelman jälkeen.

– Heidän elämänsä muuttui Lauriinan kanssa suuresti. Ohjelman myötä Mikko sai takaisin sen vanhan elämän, johon kuului liikunta isona osana. Ja mikä parasta, Lauriina innostui liikunnasta. Nykyään liikunta on suuri osa heidän elämäänsä ja urheiluhierojaksi opiskeleva Mikko on entistä kovemmassa kunnossa, Jenni hehkuttaa.

Mikon lisäksi myös muut ohjelmassa olleista pareista ovat jääneet Jennille elävästi mieleen.

– Jussi ja Pia ovat myös jääneet mieleen. Pian asenne ei alussa ollut mikään paras mahdollinen ja hän oli kaikkea uutta vastaan, Jenni kuvailee.

Levävaaran mukaan Pia pääsi kuitenkin nopeasti vauhtiin ja arvelee, että kukaan ei koskaan olisi uskonut Pian hurjaa tulosta.

– Pia oli kevein ”pullukka” silloin ensimmäisellä kaudella ja hän veti kaikkein kovimman tuloksen. Hän pudotti 21 kiloa ja saavutti näin niin sanotun normaalipainon. Saavutus oli uskomaton ja muutos valtava, Jenni summaa.

Ohjelman mukana tuomat muutokset innostavat

Ketkä jäivät mieleesi Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman toiselta kaudelta?

– Tietenkin kaikki, mutta Christerin ja Annan välinen ylitsepursuava rakkaus jäi hyvin elävästi mieleen, Jenni muistelee.

Ohjelman toisen kauden aikana tutustuttiin myös Nikoon ja Sannaan, jotka jäivät myös useiden katsojien mieleen.

– Nikolla ja Sannalla oli hyvin omanlaisensa tyyli kommunikoida. Ehkä vähän sellainen kettuileva tyyli, mitä ulkopuolinen voi ensiksi kauhistella. Kun heitä oppii tuntemaan, osaa myös suhtautua toisin heidän tapoihinsa ymmärtäen, että se on heidän juttunsa, Jenni aloittaa.

– Moni katsoja koki suuria tunteita siitä, mikä tätä paria motivoi.

– Kaikkien pitäisi kuitenkin ymmärtää, että eri ihmisiä motivoivat eri asiat ja jos se motivoi heitä, niin se on heidän asiansa ja hienoa että motivaatiota löytyy. Nikolla ei nimittäin ollut alussa motivaatiota lainkaan, se oli pakkasen puolella, mutta sitten tekemisen kautta motivaatio lähti kasvuun. Hyvä olo, saadut oivallukset ja itsensä ylittäminen olivat loppujen lopuksi se juttu, mikä häntä motivoi, Jenni muistelee.

Toisella kaudella tuli tutuksi myös Tiina ja Jarkko. Tässä parissa Jennille jäi mieleen Tiinan uskomaton muutos sohvaperunasta himoliikkujaksi.

– Tiinassa oli niin mahtavaa se, että nainen, jolla ei ole minkäänlaista liikuntataustaa hurahtaa liikuntaan niin täysin. Tässäkin tapauksessa ne tulokset ja se hyvä olo lähtivät ruokkimaan uusia tapoja entisestään.

Myös Sannan ja Teemun kasvutarina jäi Jennin mieleen.

Sanna ja Teemu olivat upea pari. Sannalla tapahtui ennen kaikkea upea muutos ajatuksen tasolla. Hänen itsetuntonsa ei ollut alkuun kovinkaan hyvä ja häneen vaikutti paljon se, mitä muut mahtavat ajatella. Usein omassa mielessä saattaa olla sellaisia uskomuksia, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, Jenni toteaa.

Onko näiden Rakas, sinusta on tullut pullukka -parien jaksot jääneet välistä? Alla olevien videoiden avulla voit ottaa osaa heidän mahtavaan matkaansa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme