Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Jenni Levävaara nautiskelee tuoreessa suhteessaan: Minut on totutettu samppanjaan

Kunto-ohjaaja Jenni Levävaara pohtii, että rakkauden alkuhuuma voi olla alkusysäys parisuhteessa lihomiselle. Hän kertoo, että on itsekin puolisonsa myötä päässyt toisinaan nautiskelun makuun.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontaja ja kunto-ohjaaja Jenni Levävaara toteaa, että parisuhteen alkuhuuma voi viedä ajatukset kauas urheilusta, kun mieli täyttyy vain toisesta ihmisestä.

– Silloin haluaa viettää kaiken ajan toisen kanssa. Rutiinit ja aikataulut unohtuvat. Vastarakastuneena tulee nukuttua vähemmän ja aika menee treffeillä. Se aika on silloin aina jostain pois, hän kuvailee.

Hän toteaa, että jos suhteen alkutaipaleella liikunta ei ole mukana, pian liikkumattomuudesta voi tulla tapa, josta onkin vaikea irrottautua ja päästä takaisin kiinni urheilurutiineihin.

Hän vinkkaa, että suhteen alussa olisikin hyvä pitää kiinni omista ystävistä ja harrastuksista ja ottaa liikunta heti alussa osaksi parisuhdetta. Rutiinit ovat hänen mukaansa tärkeitä, jottei ote pääse lipsumaan liikaa ja paino kertymään vyötäisille.

Levävaara kertoo, että hänen suhteessaan usein liikunnanohjaajan työ on estänyt sohvalle unohtumisen.

– Helposti käy niin, että aika pian kumppanikin on erittäin hyvässä kunnossa, Levävaara nauraa.

Kokonaan immuuni hän ei kuitenkaan ole rakkauden alkuhuumalle. Tällä hetkellä hän on omien sanojensa mukaan "suhteellisen tuoreessa suhteessa". Suhteessa on mukana aimo annos liikuntaa, mutta ohessa myös Levävaara on päässyt nautiskelun makuun.

– Suuresta työmäärästä ja hektisestä aikataulusta huolimatta mies ottaa aikaa liikunnalle. Treeniohjelmien osalta hän luottaa ammattitaitooni ja noudattaa suunnitelmia tarkasti. Kuten tulemme ohjelmassakin näkemään, ohjeiden mukisematon vastaanottaminen puolisolta ei ole aina itsestäänselvyys, Levävaara kuvailee hymyillen.

Kuntoilijakaunotar on treenannut muutaman menneen vuoden aikana bikini fitness -kilpailuihin. Vaikka hän on elänyt treenaamisen ohella normaalia elämää, johon on kuulunut työntekoa, kuvauksia ja opintoja, on vuorokauden rytmitys ruoan, liikunnan ja levon osalta ollut hyvin tarkka.

Levävaaran mies taitaa kuitenkin myös nautiskelun, ja naisen sanojen mukaan hän on viinien, juustojen ja hyvän ruoan ystävä.

Nyt nainen ei treenaa kilpailua varten ja hän toteaa, että päivässä jää enemmän aikaa muun muassa parisuhteelle.

– Minut on hyvin totutettu viiniin ja samppanjaan. Ystävät ovat olleet innoissaan, että olen viimeinkin oppinut nauttimaan elämästä. Olen vielä siellä maistelupuolella, mutta ei sekään sinne kisaelämään oikein sopisi, Levävaara kertoo huvittuneena.

RAKAS, SINUSTA ON TULLUT PULLUKKA nähdään AVAlla uusin jaksoin 14.9. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme