Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kallen kamppailu 24 kilon laihdutusurakan jälkeen: Paino nousi nopeasti 10 kiloa

Kalle laihtui Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa 24 kiloa. Mutta mitä tapahtui ohjelman jälkeen, mitä Kallelle kuuluu nyt?

Kalle on kamppaillut painonsa kanssa Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman jälkeen. Myös sairastelut ovat vaivanneet. Muutoksen läpikäynyt mies nauttii kuitenkin perhe-elämästä hoikistuneena.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan osallistunut Kalle onnistui karistamaan seitsemässä viikossa hulppeat 23,7 kiloa. Ohjelman aikana 117,8 kiloinen sohvaperuna siis suli 94 kiloiseksi, solkakaksi mieheksi, joka sai vaimonsa Jenninkin häkeltymään.

Paino oli kertynyt vuosien varrella mukavuudenhalun, mässäilyn ja liikunnan vähyyden myötä. Erityisesti yösyöpöttely oli miehen heikko kohta. Yöt kuluivat sohvalla pelikoneen äärellä pelaillen ja herkkuja napostellen.

Kalle
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_PRESSI_EPS4_Kalle_Jälkeen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Onnistunut painonpudotusurakka lähti käyntiim vaimon Jennin toiveesta.

– Ohjelmassa mukana oleminen oli huisa kokemus kaikin puolin, oli hauskaa ja haastavaa. Pääsin ohjelman myötä kiinni niin sanottuun normaaliin elämään. Sain päivään lisää tunteja, aikaa viettää perheen parissa, mies iloitsee nyt.

– Olen tyytyväinen tulokseen. Loppujen lopuksi painonpudotuksesta tuli ihan sivuseikka, suurempi juttu oli kaikki muu. Toki voitto tuntui hienolta, mutta kaiken muun tajuaminen ja herääminen arkeen oli isompi ja hienompi juttu, mies muistelee nyt.

Painonpudotusurakasta ja ohjelman kuvauksista on kulunut nyt vuoden verran.

Elämäntapamuutoksesta on tullut pysyvä osa miehen elämään, vaikkei ruodussa pysyminen ole aina ollut helppoa. Pelikoneen mies kertoo kuitenkin jättäneensä kaappiin, eikä sitä käytetä enää muuhun kuin leffojen katsomiseen ja musiikin kuuntelemiseen.

– Osittain pelaamiseen ei ole ollut mielenkiintoa, kun arki ja perhe ovat etusijalla. Myönnettäköön myös, ettei sitä halua pikkusormeakaan antaa, ettei veisi samalla koko kättä.

Mies kertoo, että ohjelman jälkeen hän on jäänyt seuraamaan samaa ruokavaliota, johon on tullut tosin lisäksi kerran viikossa nautittava herkkupäivä.

Lisäksi hän punnitsee itsensä tasaisesti.

– Leirin jälkeen paino nousi nopeasti vajaa kymmenisen kiloa, mutta se oli odotettavissa. Leirillä revittiin kaikki se irti, mitä oli sillä hetkellä otettavissa. Sen jälkeen paino on vakiintunut 100–103 kilon hujakoille, hän kertoo.

– Näin jatkui hyvän aikaa, kunnes alkoi näyttämään, että elintasorengas haluaa alkaa täyttyä ja painovoimakin alkoi repiä kovempaa kohti vaakaa treeneistä ja ruokavaliosta huolimatta.

– Liikunta on osa arkea, vaikka paljon on ollut haasteita kuvausten jälkeen. Halu ja palo liikuntaan ei ole hävinnyt – päinvastoin – mutta paljon on kapuloita lyöty rattaisiin. Leirin jälkeen alkoi jatkuva sairastelu ja vatsavaivat, jotka jatkuivat noin puoli vuotta.

Mies kertoo, että kuukausi toisen jälkeen hänestä tuntui, että hän veti pelkillä höyryillä. Lääkärin vastaanotolta löytyi viimein syy oireille ja nyt miehen lääkitystä ruuvaillaan kohdilleen.

– Nyt ne ajat on ohitettu ja treeni jatkuu! mies intoilee.

Hurjalla tuloksellaan Kalle pokkasi ohjelmassa pääpotin, eli 10 000 euroa. Kalle kertoo, että alusta asti oli selvää, että jokainen perheenjäsen saisi nauttia voittorahoista.

– Lasten ja Jennin toiveissa oli ollut koira jo pidemmän aikaa, joten ohjelman jälkeen oli otollinen aika hankkia se. Loppurahat käytettiin perheen yhteiseen lomamatkaan.

Nykyään keventynyt mies ei enää nuku sohvalla vaan nukkuu vaimonsa kainalossa sängyssä.

– Sillä on positiivisia vaikutuksia, kun osallistuu perheen arkeen ja juhlaan, sekä nukkuu sängyssä sohvan sijaan. Nyt meillä on aikaa toisillemme eri tavalla.

Katso nettiekstrasta Jenni Levävaaran vinkit treenaamiseen! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme