Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kilot karisivat ja elämä mullistui: ”Parisuhde voi nyt paljon paremmin”

Kotihiireksi itseään kutsunut Sanna karisti yli kymmenen kiloa ja sai takaisin kauan sitten kadonneen itseluottamuksen. Lue mitä muuta Sannan ja Teemun elämässä on muutoksen myötä tapahtunut.

Seitsemän viikon aikana Sanna pudotti painoa 11,6 kg eli ohjelman päättyessä hän painoi 77,9 kiloa ja voitti 2 500 euroa.

Nainen tähtäsi kohti kymppitonnin pottia, mutta lopulta se muuttui täysin toisarvoiseksi asiaksi, kun itseluottamus kohosi ja parisuhde sai uutta kipinää. Ennen ohjelmaa Sanna ei poistunut kotoaan juurikaan minnekään muualle kuin töihin. Millainen tilanne on nyt?

– Itseluottamus on parantunut ja lähden ihan mielellään mukaan kauppaan. Ohjelma sai minut tajuamaan, että ihan sama mitä muut ajattelevat. Ihan sama vaikka olisinkin minkä kokoinen, niin kehtaan lähteä ihmisten ilmoille. Tärkeintä on, että on itse tyytyväinen, Sanna iloitsee.

"Välillä oli huono omatunto, kun en ennättänyt viettää lasten kanssa aikaa"

Ennen ohjelman alkua Sanna nautiskeli pääasiassa illoista television ruudun äärellä herkkuja syöden. Painonpudotuksen alettua herkut saivat jäädä unholaa ja tämä olikin yksi suurimmista haasteista laihdutuksen alettua.

– Ruokavalion muuttaminen oli minulle se suurin juttu. Erityisesti leivän poisjättäminen oli haastavaa, sillä mussutan sitä ihan hirveästi.  Aluksi oli hirveän hankalaa tottua siihen, että ei saanut syödä hiilihydraatteja ja myös maidon poisjättäminen kahvista oli vaikeaa.

Seitsemän viikon elämänmuutoksen aikana oli myös muitakin haasteita.

– Välillä oli huono omatunto, kun en ennättänyt viettää lasten kanssa niin paljon aikaa. Minun piti kuitenkin treenata monta kertaa päivässä ja käydä töissäkin, Sanna kertoo.

Sannan suhtautuminen liikuntaan muuttui ohjelman myötä täysin.

– Ennen minulle ei tullut kuntoilusta hyvä olo, mutta nykyään tulee. Tälläkin hetkellä, kun käyn lenkillä, niin kun tulen takaisin niin tulee sellainen olo, että tein sen taas. Saan siitä hyvänolontunteen.

"Parisuhde voi nyt paljon paremmin"

Sanna sai kilojen karistamiseen apua personal trainer Jenni Levävaaran lisäksi myös mieheltään Teemulta. Miltä tuntui saada neuvoja omalta puolisoltaan?

– Helpotti omaa liikkumista, kun näkee että toinenkin tekee. Ärsytti ja ärsyttää kuitenkin edelleen, että Teemu on muuttunut ulkoisesti paljon enemmän kuin minä. Vaikka ohjelma on loppu, niin siltä tippuu edelleen niitä kiloja ja minulta ei. Minulla on muutama kilo tullut takaisin päin, vaikka liikun ja teen samalla tavalla kuin ohjelman aikana.

Pääpotti jäi Sannalta saamatta, mutta 2 500 euron rahapalkinnolle on jo keksitty sopiva kohde.

– Ollaan katseltu koiranpentuja. Siihen olisi tarkoitus se raha sitten laittaa, Sanna kertoo iloisesti.

Itsetuntoa on tullut lisää ja kilot ovat karisseet, mutta kuinka muuten elämä on ohjelman jälkeen muuttunut?

– Parisuhde voi nyt paljon paremmin, kun sitä läheisyyttä on nyt ihan eri tavalla, Sanna iloitsee.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme