Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kuva: Mikä tyyli! Jenni Levävaaran aistikas poseeraus huokuu ysärihenkeä

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman kunto-ohjaaja Jenni Levävaara jakoi kuvan itsestään 1990-luvulta.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontaja ja kunto-ohjaaja Jenni Levävaara, 39, julkaisi Instagramissa kuvan kultaiselta 90-luvulta.

Pari vuosikymmentä vanhassa mustavalkoisessa kuvassa nuori Levävaara nojaa sohvalla taaksepäin ja pitää korvallaan lankapuhelinta.

Kaunottarella on kuvassa hiukset vedetty taakse ponnarille, kuvassa pilkahtaakin hieman isoa donitsihiuslenkkiä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Ajalta ennen kännyköitä, Levävaara on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Mukaan hän on liittänyt aihetunnisteen #90s, joka tarkoittaa, että kuva on 1990-luvulta peräisin.

Sosiaalisessa mediassa on viime viikolla levinnyt haaste, jossa ihmisiä on kannustettu jakamaan itsestään vanhoja kuvia.

Jenni Levävaara: Ajatus Fitness-kisalavojen jättämisestä tuntuu haikealta

Jenni Levävaara on kilpaillut fitness-kisoissa vuosien ajan, mutta nyt kilpailut mahdollisesti jäävät pois naisen kiireisestä elämästä.

– Se on ollut intohimoni. Olen aikalailla tasan 20 vuotta elänyt sitä, ja se on ollut elämäntapani. Olen elänyt fitnessmaailmassa parikymmentä vuotta, ja tuntuuhan ajatus kisalavojen jättämisestä haikealta. Fitness on syvällä elämäntavassani ja varmasti tulee olemaan osa elämääni aina, nainen pohtii MTV.fin haastattelussa.

Ajatus jättää kilpailut taakse on muodostui monen asian summana. Levävaara kertoo eläneensä aina viime kesään asti todella hektistä aikaa ja nyt on aika ottaa hetki happea.

Menneeseen vuoteen on mahtunut opiskelu nivelliikkuvuuden edistämiseen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi, työtä, kodin ja toimiston muutot ja remontit sekä Rakas, sinusta on tullut pullukka -kuvaukset ja useat fitness-kilpailut.

– Aikataulullisesti kulunut vuosi on ollut tiukka ja päivät pitkiä. Viimeiset kolme vuotta ovat olleet valmistautumista fitness-kilpailuihin sekä kilpailemista. Nyt nautin hieman vapaammasta aikataulusta. Kun viimeisin opiskelurupeamakin on ohi, niin toisinaan tuntuu siltä, että minulla olisi liikaakin vapaa-aikaa. Olen tottunut minuuttiaikatauluihin, Levävaara toteaa huvittuneena.

Rakas, sinusta on tullut pullukka - uusi kausi alkaa keskiviikkona!


Levävaaran luotsaamassa Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa pariskunnat hyppäävät yhdessä taisteluun kiloja vastaan.

Ohjelman uusi kausi alkaa keskiviikkona tunnelmaan voi virittäytyä muistelmalla vanhoja jaksoja. Uusiin pareihin voit tutustua täällä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka nähdään AVAlla uusin jaksoin 14.9. alkaen!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme